Ravintolatoiminnan vetäjä - Lahti
Kärkkäinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020
Kärkkäinen Oy on vuonna 1988 perustettu, yli 600 kaupan alan ammattilaista työllistävä kotimainen perheyritys, jolla on viiden tavaratalon ohella nopeasti kasvava verkkokauppa.
Etsimme yhteistyössä Kärkkäiselle esimiestaitoista Ravintolatoiminnan vetäjää Lahteen kauppakeskukseen. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan Kärkkäisen kanssa.
Ravintolatoiminnan vetäjänä sinulle tarjotaan paitsi mielekkäitä vastuita niin myös paljon toimintavapautta. Työ on yhdistelmä hallinnollisia ja käytännön työtehtäviä. Vastaat monipuolisesti ravintolatoiminnan ylläpitämisestä ja kehittämisestä sekä lounas- että burgeriravintolamme suhteen. Pääset vastaamaan päivittäisestä esimiestyöstä, rekrytoinneista, työvuorosuunnittelusta ja kehityskeskusteluista. Luot ja ylläpidät laadukasta palvelukulttuuria sekä kehität ravintolakonseptia yhteistyössä kaupallisen johtajan kanssa.
Sinulle annetaan tilaa käyttää omia vahvuuksiasi ja osaamistasi. Tukenasi kaikessa ovat vahvat ammattilaiset, niin tavaratalon johto kuin myymäläpäällikkökin. Tehtävässä pääset hyödyntämään erinomaisia esimiestaitojasi sekä aktiivisen energistä, jämäkkää ja reipasta työotettasi. Tuot mukanasi rohkeutta, hyvää virettä ja ammattitaitoa.
Tarjoamme menestyksellesi hyvät puitteet. Työnantajana Kärkkäinen on reilu ja henkilöstön arvostus näkyy etuina, huolenpitona ja vireänä yhdessä tekemisenä. Käytössäsi ovat niin kuntosali- kuin hierontapalvelut, uimahalli ja sähköpyörät. Meillä ollaan aidosti yhteisöllisiä, arvostetaan henkilöstön diversiteettiä, ja jokaisesta työntekijästä pidetään hyvää huolta. Panostamme laadukkaaseen esimiestyöhön ja henkilöstön aktiiviseen kouluttamiseen. Työpaikkana Lahden suuri ja monipuolinen kauppakeskus on aktiivinen ja asiakasvirraltaan suuri. Tule kanssamme tuottamaan asiakkaillemme korkean palvelutason kautta tunnetta ja makuelämyksiä!
Kaipaatko lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista? Keskustelemme kanssasi ilomielin! Ole rohkeasti yhteydessä: Anne Suolanko, puh. 050 513 5157 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi arkisin klo 10-15 välisenä aikana.
Lähetä tehtävään räätälöity hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 11.10.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Huomaathan kohdistaa hakusi tähän tehtävään! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja henkilövalinta tehdään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot