(Poistunut julkaisusta)

RAVINTOLATOIMINNAN PÄÄLLIKKÖ
Tampereen Särkänniemi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Johdat yli 20 ravintolaa ja myyntipistettä. Suunnittelet ja kehität tulevien sesonkien aktiviteetteja. Sesonkiaikoina johdat, organisoit ja varmistat ravintoloiden sekä myyntipisteiden tehokkaan, laadukkaan ja kannattavan päivittäisen toiminnan.

Varmistaaksemme vahvan markkina-aseman ja positiivisen kehityksen myös tulevaisuudessa etsimme vakituiseen työsuhteeseen

SESONKIRAVINTOLATOIMINNAN OPERATIIVISTA PÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat yli 20 ravintolan ja myyntipisteen operatiivisesta tehokkuudesta ja asiakastyytyväisyydestä. Johdat noin 140 henkilön ravintola- ja myyntiorganisaatiota mahdollistaen asiakkaidemme viihtymisen ja elämyksellisen huvittelupäivän monipuolisella ravintola- ja ruokamyyntitarjonnalla. Yhteistyössä johdon ja tuotekehityksen kanssa suunnittelet ja kehität ravintoloiden tulevien sesonkien toimintaa. Sesonkiaikoina johdat, organisoit ja varmistat ravintoloiden sekä myyntipisteiden tehokkaan, laadukkaan ja kannattavan päivittäisen toiminnan.

Etsimme vahvaa ravintolatoiminnan ammattilaista. Olet toiminut esim. ketju- tai pikaruokaravintolan kenttä-, ketju- tai ravintolapäällikkönä. Ymmärrät ravintolatoiminnan menestystekijät ja osaat kehittää sekä johtaa ruokaravintolatoimintaa ison organisaation esimiehenä. Omaat hyvät yhteistyötaidot, olet vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja ja nautit henkilöstötyöstä.

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Jussi Lehmusvirta, puh. 0400 622 524 sekä Särkänniemi Oy:n operatiivinen johtaja Tiia Ojansivu, puh. 040 517 1981. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si 27.10. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitteellä FI-14615.