(Poistunut julkaisusta)

Ravintolatoimenpäällikkö
Ammattiopisto Luovi

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Etsimme osaavaa ja ravintolatoiminnan kehittämisestä innostunutta ravintolatoimenpäällikköä Ouluun.

Meistä saat mukavia työkavereita ja reiluja esimiehiä. Meillä pääset luomaan opiskelijoiden oppimista tukevaa ravintolatoimintaa, kehittämään itseäsi ja rakentamaan verkostoja. Meillä on hyvä tekemisen meininki!

Ravintolatoimenpäällikkönä vastaat valtakunnallisesti Luovin ravintolapalveluiden toiminnasta ja kehittämisestä. Toimit Luovin ravintolapäälliköiden esimiehenä. Lisäksi toimit Ravintola Kasarmin ravintolahenkilöstön esimiehenä ja oppimisympäristönä toimivan ravintolan työnjohtajana. Pääset kehittämään ravintoloiden markkinointia sekä uudenlaisia tapoja toteuttaa ravintolatoimintaa. Olet mukana toteuttamassa innostavia oppimisympäristöjä erityisopiskelijoille yhteistyössä opetushenkilöstön kanssa sekä viihtyisiä ravintoloita asiakkaillemme. Toimintasuunnitelman ja budjetin laadinta sekä taloudenseuranta ovat myös osa tehtäviäsi. Johdat Luovin valtakunnallista ravintolapalvelutiimiä sekä toimit anniskeluvastaavana. Olet myös osa talous- ja hallintotiimiä. Ravintolatoiminnan ja alan oppimisympäristöjen asiantuntijana teet työtä, jolla on yhteiskunnallista merkitystä.

Voit olla etsimämme tekijä, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto (restonomi), opettajan pedagoginen pätevyys ja opettajakokemus sekä vahva ja monipuolinen osaaminen ja kokemus ravintolatoiminnan johtamisesta sekä esimiestyöstä. Anniskeluvastaavana sinulla tulee olla koulutuksen ja kokemuksen kautta hankittu ammattitaito. Olet innostunut ravintolatoiminnan kehittäjä ja koet yhteistyön opetuksen kanssa tärkeänä. Itsenäinen työskentely on sinulle mielekästä, olet joustava ja sinulla on iloinen asenne työskentelyyn.

Hae meille nyt! Kirjaudu järjestelmäämme, vastaa muutamaan kysymykseen ja jätä CV:si viimeistään 18.2.2018. Olemme sinuun yhteydessä!

Heräsikö kysymyksiä? Keskustelen mielelläni kanssasi. Olen Vesa ja tavoitat minut puhelimitse 040 3193 361 pe 9.2. klo 12-14 ja to 15.2. klo 12-14.