(Poistunut julkaisusta)

Ravintolasiivooja
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Hoi aamuvirkku, etsitkö töitä? Etsimme asiakkaallemme Seinäjoen keskustaan RAVINTOLASIIVOOJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian ja tunteja on tarjolla ainakin kesän yli saakka. Tunteja pystymme lupaamaan 40 h/3 vko, tehokkaalle tekijälle tunteja on aina tarjolla enemmän.

Etsimämme henkilö on reipas, omatoiminen ja luotettava työntekijä, joka viihtyy itsenäisessä työssä ja nauttii oman käden jäljen näkemisestä. Vuorot sijoittuvat aamuihin sekä arkisin että viikonloppuisin. Työaika tässä työssä on välillä klo 04:30-12:00. Työpäiväsi alkavat siis todella varhain, mutta päivästä jää sitten aikaa paljon muuhunkin!

Aikaisempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä emme edellytä, mutta tietysti katsomme sen sinun eduksesi. Etsimme hyvää ja energistä tyyppiä, joka hoitaa annetut tehtävät huolella loppuun ja jaksaa hymyillä välillä kiireisessäkin ympäristössä. Mikäli kuvailemamme ominaisuudet kuulostivat sinulta, LAITA HAKEMUS TULEMAAN HETI! Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä! Eduksi luettavat asiat:

  • Hygieniapassi