(Poistunut julkaisusta)

Ravintolasiivooja Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Oletko aamuvirkku ja kaipaat työtä, jossa voit todella nähdä työsi tulokset? Pidätkö siitä, että saat työsi tehtyä jo ennen muiden heräämistä? Mikäli vastasit kyllä, tutustu tähän tehtävään huolella!

 

Haemme nyt reippaaseen tiimiimme uutta

 

AAMUSIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikaiseen työsuhteeseen Turkuun. Tässä tehtävässä huolehdit ravintolakohteen asiakastilojen siisteydestä ja viihtyvyydestä iloista asiakaspalveluasennetta unohtamatta! Työ alkaa aikaisin aamulla kello 5.00 ja päättyy jo kello 10.00 joten työpäivän jälkeen jää aikaa myös muille päivän askareille. Työtä tehdään maanantaista lauantaihin, joten viikossa työtunteja kertyy 30 h. 

 

Etsimällämme henkilöllä on reipas työskentelyote ja halu oppia uutta! Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten motivaation siivoustyöhön tulee olla kohdallaan. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön ja työhön ovat ehdottomasti plussaa! Toivomme sinulta siivousalan koulutusta, mutta hyvällä asenteella pääsee jo pitkälle. Tärkeintä kuitenkin on, että haluat tehdä kanssamme työtä puhtaamman ympäristön eteen hymyssä suin! Kohteen palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:in mukainen. 

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Lassila & Tikanoja tarjoaa myös henkilökunnalleen laajan työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

 

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä! Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner