(Poistunut julkaisusta)

Ravintolasiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme nyt  asiakkaallemme Tampereelle osa-aikaista

RAVINTOLASIIVOOJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Vastuualueenasi on Tampereen keskustassa sijaitsevan ravintolan siivoaminen. Töitä on kahdesti viikossa, noin 10 h/viikko. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus  siivouksesta, mutta se ei ole välttämätöntä. Reipas ja tekevä asenne ratkaisee!

Etsimämme henkilö on ahkera ja tarkka eikä pelkää fyysistä työtä tai ripeää työtahtia. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=265 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.