Ravintolasiivooja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Haemme nyt  asiakkaallemme Tampereelle osa-aikaista

RAVINTOLASIIVOOJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Vastuualueenasi on Tampereen keskustassa sijaitsevan ravintolan siivoaminen. Töitä on kahdesti viikossa, noin 10 h/viikko. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus  siivouksesta, mutta se ei ole välttämätöntä. Reipas ja tekevä asenne ratkaisee!

Etsimämme henkilö on ahkera ja tarkka eikä pelkää fyysistä työtä tai ripeää työtahtia. Työt alkavat sopimuksen mukaan ensi vuoden puolella.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=265 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot