(Poistunut julkaisusta)

Ravintolasiivooja, osa-aikainen (Helsinki)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme nyt asiakkaallemme Helsingissä sijaitsevaan ravintolaan osa-aikaista

RAVINTOLASIIVOOJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Vastuualueenasi on ravintolan siivoustyöt kolmesti viikossa: maanantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Työ käsittää lähinnä lattioiden pesua sekä saniteettitilojen puhtaanapitoa ja se on mahdollista suorittaa omien aikataulujen mukaan aikaisin aamulla tai vaikka yöaikaan - kuitenkin ennen ravintolan aukeamista (klo 14).

Etsimämme henkilö on ahkera ja tarkka eikä pelkää fyysistä työtä tai ripeää työtahtia.  Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus siivouksesta, mutta se ei ole välttämätöntä. Reipas ja tekevä asenne ratkaisee!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta jo tänään! Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=290 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.