(Poistunut julkaisusta)

Ravintolasiivooja KIIRE, Siipiravintola Hook (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on trendikäs, menestyskonseptin omaava siipiravintola. Haemme nyt PIKAISESTI asiakkaallemme Tampereen ravintolaan osa-aikaista

RAVINTOLASIIVOOJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Vastuualueenasi on Tampereen kehräsaaressa sijaitsevan ravintola Hookin siivoaminen. Töitä on kahdesti viikossa, maanantai- ja perjantai-aamupäivisin ennen ravintolan aukeamista noin 10 h/viikko. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus ravintolasiivouksesta, mutta se ei ole välttämätöntä. Reipas ja tekevä asenne ratkaisee!

Etsimämme henkilö on ahkera ja tarkka eikä pelkää fyysistä työtä tai ripeää työtahtia. Työt alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevin linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla HR-koordinaattori Tiia Hietikolle arkisin klo 8-16, p. 044 740 4500.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.