(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikön sijaisuus, Antell-Ravintolat, Kemi
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2018
Ajoksen merellisissä maisemissa sijaitsee lämminhenkinen Antell-ravintola Myötätuuli. Ravintolamme keittiössä valmistetaan maittavaa kotiruokaa alusta saakka itse, parhaista raaka-aineista. Asiakkaillemme ruoan maku on luonnollisesti se tärkein asia ja heidän toiveidensa mukaan myös suunnittelemme jokaisen lounaslistamme.

Haemme nyt Antell ravintola Myötätuuleen Kemiin kesäloman sijaiseksi


RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Sinun tehtäväsi on valmistaa hyvää lounasruokaa noin 70 hengelle päivässä. Olet työtä pelkäämätön ammattilainen, joka tekee miellään maistuvaa ruokaa asiakkailleen.


Edellytämme sinulta

Alan koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
Taitoa toimia keittiössä itsenäisesti
Kassaosaamista
Halua tehdä hyvää ruokaa, josta voi olla ylpeä
Hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta töiden alkaessa


Tarjoamme sinulle

Kokoaikaisen sijaisuuden kuukaudeksi ajalle 18.6.-27.7.
Säännöllisen päivätyön
Mahdollisuus sopimuksen jatkoon tarpeen mukaan
Kattavan perehdytyksen
Staffpoint Oy henkilöstöedut


Arvostamme

Dieettiosaamista


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit työskentelystä Antell-ravintolassa, täytä hakemus Internet-sivuillamme www.staffpoint.fi.

Täytä hakemus huolellisesti ja liitä mukaan CV:si.

Haastattelut aloitetaan hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Heli Pirttijärvi
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy, Rovakatu 26 A 15 B, 96200 ROVANIEMI
020 7206 676, vaihde 030 0472 000
heli.pirttijarvi@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi