(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Haemme Siivous- ja monipalvelut -yksikköömme ammattitaitoista ja aikaansaavaa RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ / PALVELUESIMIESTÄ Oulussa Ylikiimingin alueelle vastaamaan ateria-, siivous ja virastomestaripalveluiden tuottamisesta kannattavasti, sujuvasti ja asiakassopimusten mukaisesti julkisen sektorin kohteissa.


Vastaat ravintola-,siivous-, sekä virastomestaripalveluiden tuottamisesta asiakaskohteessamme sekä palveluiden laadusta, suunnittelusta, toimivuudesta, kannattavuudesta ja asiakasyhteistyöstä. Johdat ja ohjaat oman palvelutiimisi työtä. Kehität yhdessä tiimisi kanssa päivittäistä toimintaamme ja luot lisäarvoa asiakkaidemme päivittäisiin tarpeisiin. Asiakkaamme ovat päiväkoteja, kouluja ja muita julkishallinnon kohteita. Toimit esimiehenä noin 15-hengen tiimille. Toimintatyylisi on samanaikaisesti joustavaa ja jämäkkää, analysoivaa ja ennakoivaa. Olet hyvä tiimipelaaja, etkä kuitenkaan pelkää tuoda esille omia näkemyksiäsi. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Raportoit tehtävässä aluepäällikölle.


Toivomme, sinulta tehtävään soveltuvaa esimieskoulutus sekä vankka kokemus esimiestyöstä. Eduksi on kokemus julkiselta sektorilta, ymmärrys valmistuskeittiö – palvelukeittiö –toimintamallista sekä siivouspalveluiden johtamisesta. Tarvitset erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä näppäryyttä käyttää mm.  erilaisia tuotannonohjaus- ja hankintajärjestelmiä sekä perus it -taitoja. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia, hygienia- ja ravitsemuspassia. Eduksi katsotaan työturvallisuuskortti, EA- kurssit sekä mahdollisuus käyttää omaa autoa tarvittaessa.  


Tarjoamme sinulle haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamistasi arvostetaan ja ammatillista ammattitaitosi kehittymistä myös tuetaan.


Lisätietoja tehtävästä antaaaluepäällikkö, Riikka Rusanen 050 575 2489.


Tuntuiko tehtävä omalta? Jätä oheisen linkin kautta meille hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.9.2020.  Voit liittää hakemukseen helposti myös CV:n.