(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö
BHP Oy / Ravintola Pavis

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Kaunis merimaisema, aurinko, iloiset ihmiset ja hyvä ruoka. Tämä kaikki odottaa sinua Ravintola Paviksessa. Suomen kauneimmassa merimiljöössä sijaitseva ravintolamme hakee nyt aktiivista ravintolapäällikköä vastaamaan operatiivisesta johtamisesta, myynnistä ja markkinoinnista.

Tulevana ravintolapäällikkönä vastaat

  • vuosi- ja kuukausibudjettien sekä liiketoimintasuunnitelman laatimisesta
  • jatkuvasta laadun ja tavoitteiden seurannasta
  • B2B-myynnistä, joka on tärkeä osa ravintolan tulevaisuutta
  • ravintolan viihtyvyydestä sekä turvallisuudesta
  • henkilökunnan hyvinvoinnista
  • tapahtumien ja uusien konseptien kehittämisestä sekä niiden toteuttamisesta
  • henkilökunnan työvuorojen suunnittelusta sekä rekrytoinnista

Odotamme sinulta vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä. Ruotsin kielen taito on tehtävässä menestymisen kannalta välttämätön. Sinulla on erinomaiset ideointi, organisointi- ja ongelmanratkaisukyvyt. Olet selkeä ja positiivinen kommunikoija työyhteisölle sekä sidosryhmille. Otat luontevasti paikkasi Paviksen “kasvoina” ja koet b2b-myynnin omaksesi. Kaiken kaikkiaan sinulta löytyy intohimoa ravintola-alaa kohtaan ja halua kehittää sekä kasvattaa ravintola Paviksen toimintaa jokaiselle vuodenajalle.

Meille henkilöstön hyvinvointi on tärkeää ja siksi mittaamme sitä kaksi kertaa vuodessa. Ravintolapäällikkönä annat oman panoksesi hyvän ja positiivisen ilmapiirin ylläpitämiseen. Työparinasi työskentelee keittiöpäällikkö ja yhteistyössä hänen kanssaan varmistatte ravintolamme houkuttelevuuden ja erottuvuuden Pietarsaaren ravintolatarjonnassa niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin näkökulmasta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, eteenpäin suuntaavassa positiivisessa työyhteisössä. Työkavereiksesi saat ammattitaitoisen ravintolahenkilökunnan sekä esimiehen, joka tukee tarvittaessa toimintaa ja sparrailee kanssasi ajatuksia ravintolan kehittämisestä.

Jos koet olevasi Paviksen uusi ravintolapäällikkö, lähetä meille hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen viimeistään 25.10.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Petri Heikkinen p 040 752 9776 tai petri.heikkinen@eezy.fi.

Haku alkaa 6. lokakuuta 2020 ja päättyy 25. lokakuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen