(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ Tampereen keskustassa sijaitsevaan ravintolaan.

Ravintolapäällikkö vastaa ravintolan tuloksesta ja myynnin kehityksestä, henkilökunnan johtamisesta ja ohjauksesta, tuotteiden valmistuksesta, ravintolan siisteydestä ja asiakaspalvelu- ja myyntityöstä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä. Jos olet valmis haastamaan itsesi, tarjoamme sinulle väylän urakehitykseen sekä joustavat työskentely mahdollisuudet!

Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta ravintola- tai asiakaspalvelualan työtehtävistä.
Toivomme, että olet työtä pelkäämätön, ylpeä osaamisestasi ja haluat kehittyä työssäsi. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen ja olet tarkkana ja sitoutuneena ravintolapäällikkönä esikuva koko tiimillesi. Saat ympärillä olevat työntekijät innostumaan ja ohjaat tiimisi tekemään yhteistyötä.
Sopiva koulutus ja kokemus tehtävään luetaan eduksi, mutta ennen kaikkea persoona ja into ratkaisevat!

Laitathan hakemukseesi myös palkkatoiveen!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan pikaisesesti. 

Jos kiinnostuit, toimi heti ja soita Akseli Mattilalle 040 152 5114 tai jätä hakemus ansioluetteloineen nettisivuillamme! Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.