(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Etsitkö uusia haasteita urapolullesi? Onko intohimosi kehittää ruokailukokemuksen luominen? Katso tänne, tämä voi olla juuri sinua varten!

Etsimme Ravintolapäällikköä asiakkaallemme Vaasaan.


Työhösi kuuluu ravintolatoiminnan kehittäminen ja johtaminen. Tärkein osa työtäsi on tuloksellisen toiminnan suunnittelu sekä esimiestehtävissä päivittäinen tiimin johtaminen. Odotamme sinulta kannustavaa ja esimerkillistä toimintaa esimiehenä, ymmärrystä tiiminhengen merkitykseen sekä asiakaslupausten täyttämiseen. Tämä työtehtävä on monipuolinen, mutta myös tulosvastuullinen.


Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. restonomi tutkinto), sekä monen vuoden esimieskokemus jo takana. Sinulla on vahvaa näyttöä ravintolapalvelujen tuloksekkaasta johtamisesta, ja ymmärrystä kehittämisen tärkeyteen. Asenteesi on intohimoinen ja täynnä energiaa. Osaat suomen kielen lisäksi kommunikoida sujuvasti myös ruotsin- ja englannin kielellä.


Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Sofia Rönnqvistille, 040 701 5252, niin voimme keskustella asiasta lisää. Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse sofia.ronnqvist@personalhuset.fi


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä.