Ravintolapäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Haemme nyt Ouluun asiakaspalveluhenkistä ja toimeen tarttuvaa RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan monipalveluistamme.


Ravintolapäällikkönä vastaat ruoka- ja siivouspalveluidemme organisoinnista ja kehittämisestä koulu- ja päiväkotiympäristössä. Keskeinen osa työtäsi on tuloksellisen toiminnan suunnittelu, päivittäinen tiimin johtaminen ja ennen kaikkea asiakasyhteistyö.  Toimit esimerkillisenä ja kannustavana esimiehenä omalle tiimillesi, joka koostuu ruoka- ja siivousalan ammattilaisista. Tukenasi päivittäisen työn organisoinnissa ovat myös palveluohjaaja, vuoro- ja palvelupäällikkö. Ymmärrät monipalvelun merkityksen asiakaslupauksen täyttämisessä sekä yhteisen ISS tiimihengen luomisessa. Vastaat palvelulupauksemme toteutumisesta ja huolehdit työsuojelusta sekä omavalvonnasta. Olet asioiden taitava koordinoija, ohjaat itsenäisesti tiimiäsi ja pidät tulosvastuullisesta työroolista. Tehtäviisi kuuluu myös ajoittain operatiivinen työ. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen ja työaika sijoittuu pääosin arkipäiviin klo 6-16 välille.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä, näyttöä ravintolapalvelujen tuloksekkaasta johtamisesta ja kehittämisestä sekä kykyä ymmärtää asiakkaiden ydinliiketoimintaa. Sinulla on restonomin tutkinto tai muu keittiöpuolen esimiestehtäviin soveltuva koulutus. Suurtalouskeittiöpuolen koulutus ja osaaminen katsotaan eduksesi. Alan yleisimmät järjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja (Aromi, Jamix), jonka lisäksi sinulla tulee olla  hyvät IT-taidot. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä, suullisesti ja kirjallisesti. Edellytämme tehtävässä hygienia- ja ravitsemuspassia, työturvallisuuskortti ja EA-kurssit katsotaan eduksi. Työssä tarvitset myös B-ajokorttia sekä mahdollisuuden oman auton käyttöön.


Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä kehittyvän ja kasvavan asiakasympäristön. Jos kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus viimeistään 29.1.2020.  Voit lisätä mukaan CV:si. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sinikka Maksimainen numerossa 050 340 6224.

 

ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot