(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Onko intohimosi luoda maailman paras ruokailukokemus?

Meillä ISS:llä pääset laittamaan ammattitaitosi likoon yhteisen tavoitteemme eteen. Visiomme on nimittäin tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Etsimme nyt palvelun ja ruokatuotteen kehittämiseen kykenevää RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ asiakaskohteeseemme Turkuun. 


ISS Food Services tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella. 


Ravintolapäällikkönä johdat avainasiakaskohteessamme tarjoamiamme ravintolapalveluita. Henkilöstöravintolassa ruokailee noin 300 henkilöä päivittäin. Ohjaat toimintaa tulosvastuullisesti, toimit esimerkillisenä esimiehenä ja vastaat sekä töiden päivittäisestä johtamisesta, että suorittamisesta keittiön puolella. Teet tiiviisti yhteistyötä asiakkaamme kanssa ja olet vastuussa palvelulupauksemme toteutumisesta. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvan koulutustaustan (kokki, alan työnjohdollinen tutkinto) lisäksi työkokemusta sekä kokin, että ravintolaesimiehen tehtävistä. Tarvitset tehtävässä sujuvaa suomen-  ja englannin kielen taitoa sekä kykyä käyttää ja omaksua erilaisia järjestelmiä tilauksia tehdessä ja palkkoja vahvistettaessa. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän lisäksi hyvän mahdollisuuden liittyä ammattilaistemme joukkoon. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Sami Hyvätti, 0408394744, 

Mikäli mielenkiintosi heräsi, voit haet tehtävään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 31.1.2020.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -