(Poistunut julkaisusta)

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ
Ravintola Factory

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

HAEMME RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ KAMPIN FACTORYYN

Ravintola Factory on vakavarainen ja voimakkaasti kasvava Suomalainen ravintola-alan yritys, joka toimii tällä hetkellä Helsingissä ja Espoossa. Ketjuun kuuluu tällä hetkellä 13 Factory -ravintolaa. Työllistämme noin 150 henkilöä ja liikevaihtoa edellisellä tilikaudella noin 13 miljoonaa euroa. Työ -ja asiakastyytyväisyyttä mitataan Factory -ravintoloissa säännöllisesti ja tulokset ovat kiitettävää tasoa, työsuhteet ovat toimialan keskiarvoa pitkäkestoisempia.

Kampin Factory sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin sykkivässä ytimessä Autotalossa ja palvelee asiakkaitaan aina aamiaisella, lounaalla, salaattibaarilla, Bistrolla sekä kokous- ja tilaustuotteilla talon yrityksiin ja ulkopuolelle. Nykyisen ravintolapäällikön siirtyessä eteenpäin yhtiön sisällä haemme uutta ravintolapäällikköä isolla ”R” kirjaimella monipuolisiin ja haastaviin tehtäviin. Odotamme hakijoilta kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta tekemisestä, sekä esimiestyöstä.

RAVINTOLAPÄÄLLIKÖLTÄ ODOTAMME AINAKIN NÄITÄ ASIOITA

  • Vankkaa ja tuloksellista näyttöä ravintolapäällikön työstä
  • Henkilöstöasioiden hallintaa, ihmisten johtamista ja jämäkkyyttä
  • Olet tiimipeluri, mutta samaan aikaan osaat tehdä töitä itsenäisesti
  • Hallitset Kampin ravintolan monipuolisen tarjonnan ja ajattelet asiakaslähtöisesti
  • Haluat menestyä ja kehittää ravintolaa ja henkilökuntaasi

Haluatko olla mukana kehittämässä itseäsi ja Ravintotalot Oy:tä liiketoiminnallisen tuloksen tekemisessä ja vaikuttaa sillä myös mahdollisesti omaan ansaintaasi?

Mikäli vastasit edellisiin kysymyksiin Kyllä: laita meille hakemus palkkatoiveineen 30.09.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@ravintolafactory.com