(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Rauman Lukko Oy on alueellaan vahva brändi ja talousalueen imagon rakentaja sekä merkittävin urheiluseura. Lukko vaikuttaa vahvasti myös yhteiskuntaan ja on merkittävä työllistäjä Rauman seudulla.

Etsimme nyt konserniimme Rauman Lukolle ravintola Tifosiin ravintolapäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Etsimämme henkilö on energinen ravintola-alan ammattilainen, jolta löytyvät valmiudet luotsata ja kehittää keskustaravintolamme toimintaa.

Sinulla on alan koulutus ja vähintään 2 vuoden kokemus ravintolan menestyksekkäästä johtamisesta. Hallitset sekä sali- että keittiötyöskentelyn niin vahvasti, että pystyt johtamaan niiden toimintaa luontevasti sekä tarvittaessa myös osallistumaan molempien toimintaan.

Olet nälkäinen ja tuloshakuinen kehittäjä, jolta löytyy ymmärrystä ravintolamaailman tulos- ja kustannusrakenteista. Olet suunnitelmallinen ja järjestelmällinen omien töidesi suhteen sekä hallitset hyvin omaa aikaasi. Esimiehenä olet mentori ja omalla työlläsi esimerkki alaisillesi. Office-sovellukset ja Sosiaalinen Media ovat sinulle luontaisia ja mielekkäitä työkaluja.

Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8–16 antaa:

Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

Paikka täytetään heti oikean ihmisen löydyttyä, joten hae jo tänään!

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.