(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö
Tallink Silja oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Tallinkin ja Silja Linen laivat kuljettavat ihmisiä Itämeren aalloilla vuoden jokaisena päivänä. Tallink Silja Oy:n tavoitteena on, että satamissa maihin nousee tyytyväisiä ja virkistyneitä matkustajia mukanaan hyviä kokemuksia ja mukavia kotiin viemisiä. Siksi etsimme nyt sinua, innovatiivinen ja osaava

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ

 

Ravintolapäällikkö vastaa laivan ravintolatoiminnan operatiivisesta johtamisesta ja toimii ravintolaosaston esimiehenä. Ravintolapäällikkö vastaa tuloksellisesti kaikista laivan ravintoloista ja toimii aktiivisesti yhteistyössä Tallinnan pääkonttorimme Food & Beverage – osaston kanssa.

Ravintolapäällikkö kehittää ja seuraa aktiivisesti palvelu- ja myyntitoimintaa annettujen konseptien, toimintasuunnitelmien ja budjettien mukaisesti – turvallisuus- ja ympäristönäkökulmia unohtamatta. Ravintolapäälliköllä on ravintola-alan koulutus ja vankkaa kokemusta johtamisesta. Ravintolapäällikön työtä ohjaa halu palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja yllättää heidät positiivisesti.

 

Työssä onnistumisen edellytyksenä on tuntea sekä taloudelliset, että palvelun laadun mittarit ja tunnusluvut, sekä niiden soveltaminen kehittämiseen käytännössä.

 

Esimiehenä ravintolapäällikkö on innostava valmentaja, joka auttaa myös alaisiaan kehittämään omaa työtään, palveluaan ja tulostaan hyvillä mielin. Ravintolapäällikkö on tiimipelaaja, joka ymmärtää tuloksellisen toiminnan periaatteet. Tehtävien priorisointi ja oman ajankäytön hallinta ovat tehtävässä menestymisen edellytyksenä.

 

Ravintolapäällikkö raportoi laivan intendentille ja turvallisuusasioissa aluksen päällikölle. 

         

Hyvät tietojenkäsittelytaidot ja hyvä kielitaito (vähintään suomi, englanti ja ruotsi) ovat edellytys ravintolapäällikön tehtävässä menestymiseen. Ravintolapäällikkö on läsnä muuttuvissa asiakaspalvelutilanteissa ja ja varmistaa omalla läsnäolollaan osastonsa onnistumisen.

 

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen, ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja oheisella hakukaavakkeella viimeistään 30.6.2019. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.