(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö
Amarillo, Angus Steak & Wine, The Old Corner Bank, Room Escape Lappeenranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Amarillo Lappeenrannan katon alla on lisäksi kaupungin puhutuin iltaravintola ja keikkapaikka Amarillo Arena sekä Karaoke Bar.

Lappeenrannan parhaaksi ravintolaksikin valittu Angus Steak & Wine on tyylikkään rento ja lämminhenkinen makujen keidas. Angus tarjoaa tasokasta ruokaa ja iloista palvelua. Laadukkaat viinit ja kotimaisten pienpanimoiden oluet täydentävät elämyksen.

The Old Corner Bank on huolettoman tunnelman juoma- ja seurusteluravintola, joka tarjoaa laajan juomavalikoiman sekä rehtiä pubiruokaa. Bankin yläkerrassa sijaitsevat Room Escape Lappeenranta -pakohuonepelit.

Yhteensä ravintoloissa on lähes 1300 asiakaspaikkaa ja ravintolamaailma onkin kaupungin suurin ja monipuolisin.

Nykyisen esimiehen siirtyessä uusiin haasteisiin yrityksemme sisällä, haemme nyt ravintolamaailmaamme ravintolapäällikköä vastaamaan kokonaisuuden asiakastyytyväisyydestä, henkilöstöstä ja tuloksesta.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän todellisella näköalapaikalla sekä mahdollisuuden oppia, kehittää ja laajentaa omaa osaamistasi. Saat mielenkiintoiset konseptit johdettavaksesi ja Etelä-Karjalan Osuuskaupan ylivoimaiset henkilöstöedut käyttöösi.

Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta ja vahvoja näyttöjä sekä ketju- että uniikkien ravintolakonseptien johtamisesta sekä myynti- ja tuloshakuisuutta sekä pelisilmää ja positiivista jämäkkyyttä. Olet innovatiivinen ja sinulla on intohimoa ja energisyyttä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä yhteistyökykyä ja halua antaa panoksesi koko Eekoon MaRan menestyksen eteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Matti Sinkko, puh. 0500 440 335.
Hakemukset palkkatoiveineen 24.4.2019 mennessä osoitteeseen matti.sinkko@sok.fi