(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö
Leijona Catering

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Liity leijonalaumaan!

Leijona Cateringin keittiöissä eri puolilla Suomea valmistetaan päivittäin maistuvaa ja mahdollisimman pitkälle itse tehtyä ruokaa. Tule vahvistamaan joukkoamme ja varmistamaan lupaustamme laadusta!

Etsimme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Varuskuntaravintola Poijuun Turkuun

Ravintolapäällikön tehtävänä on johtaa ravintolan kokonaistoimintaa, johon kuuluu asiakaslähtöisten ruokapalveluiden tuottaminen asiakkaille yhdessä ammattilaistemme kanssa. Lisäksi huolehdit paikallisesta asiakasyhteistyöstä ja toiminnan kehittämisestä. Päällikkönä vastaat taloudellisesta tuloksesta, henkilöstöjohtamisesta, työyhteisön toimivuudesta, muutosvalmiudesta ja jatkuvasta kehittämisestä.

Edellytämme vahvaa kokemusta esimiestyöstä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta tuloksellisesta johtamisesta. Esimiehenä olet reilu, kannustava, innostava ja ennakkoluuloton. Toivomme sinulta joustavuutta, ravintola-alan esimiestutkintoa sekä hyvää paineensietokykyä. Vastaat koko ravintolan toiminnasta aluepäällikölle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi, oppia uutta sekä kehittää itseäsi.

Toivomme, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Leijonalaisena osaat arvostaa asiakasta ja omaat joustavan palveluasenteen. Meillä pääset työskentelemään erilaisessa ja merkityksellisessä työympäristössä.

Haluat Haluatko laittaa lusikkasi Leijonan soppaan?
Hae paikkaa 17.3.2019 mennessä osoitteessa rekry.leijonacatering.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kai Kortelainen 01043 20105 tai kai.kortelainen@leijonacatering.fi