(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Aseman Wursti on kaupungin ainoa A-oikeuksin varustettu grilli, jonka tuhdeista eväistä on jokainen makkaran ystävä päässyt nauttimaan jo vuodesta 1999. Valikoimista voit valita maistuvan makkaran, perinteisen Hot dogin tai Möttösen kumppaneineen. Palan painikkeeksi tarjolla on tietysti olutta, virvokkeita ja kahvia. Nyt etsimme uutta innovatiivista esimiestä luotsaamaan Wurstia kohti entistä parempia herkkuhetkiä.

Haemme kehityshaluista ja energistä ravintolapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Helsingin keskustassa sijaitsevaan Aseman Wurstiin. Tulosvastuullisena ravintolapäällikkönä vastaat oman ravintolasi liiketoiminnasta. Johdat ravintolan myyntiä ja toimit työntekijöiden esimiehenä. Työ on vuorotyötä ja pystyt työskentelemään ravintolan aukioloaikoina myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ravintolapäällikkönä vastaat oman yksikkösi henkilöstöasioista (mm. rekrytointi ja henkilöstösuunnittelu).

Edellytämme kokemusta ravintola-alalta ja esimiestyöskentelystä vähintään vuoropäällikön tehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja hallitset MS Office -ohjelmat. Iloinen ja positiivinen asenteesi auttavat sinua kehittymään tehtävässä. Olet luonteva asiakaspalvelija ja motivoidut myynnin tekemisestä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisukykyä.

Tarjoamme valitulle esimiehelle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän sekä tarvittavat tehtävän edellyttämät koulutukset ja mahdollisuuden kehittyä haastavassa esimiestehtävässä. Meillä on ammattitaitoinen, rento ja motivoitunut duuniporukka, joka tukee sinua tehtävässä. Tarjoamme henkilöstölle hyvät ravintola- ja liikuntaedut, lomamökkiedut sekä saat alennusta kotimaan kaukoliikenteen junalipuista.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolatoimenpäällikkö Benita Åkerfelt 040 862 2958 tai sähköpostitse benita.åkerfelt@avecra.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 11.11.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Avecra Oy on VR-Yhtymän omistama yhtiö, joka tarjoaa ravitsemispalveluja kaukoliikenteen junissa ja rautatieasemilla. Yhtiön liikevaihto on 36 miljoonaa euroa ja sen noin 450 ravintola-alan ammattilaista palvelevat asiakkaita 200 junassa ja 14 asemien myyntipisteessä.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.