(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö
Sunborn Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Sunborn Catering Oy hakee uudistuvalle Vermo Areenalle aktiivista, idearikasta ja itsenäisestä / tulosvastuullisesta työstä kokemusta omaavaa RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ.
Arvostamme kokemusta suurtapahtumista, tarpeiden ja asiakasmäärän mukaan laajentuvista palveluista sekä Micros-osaamista.
Edellytämme ammattimaista ja ripeää asennetta, anniskelulain tuntemusta sekä täsmällistä kirjanpitoa. Toivomme, että olet joukkuepelaaja, sillä vastaat itsenäisesti Vermon ravintoloiden henkilöstöstä.
Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan uudistuvassa Vermossa, jossa tulevaisuudessa tapahtuu paljon muutakin kuin hevosurheilua.

Parhaiten pärjäät tehtävässä, kun työskentelytapasi on vastuullinen, oma-aloitteinen ja aikaansaava. Käytät sujuvasti horeca-alan järjestelmiä MaraPlania ja Micros-kassaa. Nautit tapahtumien järjestämisestä ja johdat omalla esimerkilläsi työn tekemistä. Olet paikalla Logomon tapahtumissa varmistamassa asiakkaillemme unohtumattomia tapahtumia.

Toivomme sinulta rohkeita ideoita, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä toisinaan kiireessä ja paineen alla.

Vermossa tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää omaa innovatiivisuutta ja ideoita. Tärkeä osa työtä on palveluiden ja tuotteiden kehittäminen.

Jos koet olevasi oikea henkilö tiimiimme ja haluaisit osaksi menestyvää liiketoimintaamme, lähetä hakemuksesi pikimmiten, mutta kuitenkin viimeistään 24.6.2018. Tavoitteenamme on, että valittu henkilö aloittaa tehtävässään viimeistään elokuun puolessa välissä. Lisätietoa tehtävästä voit kysyä Sunborn Cateringin ravintolatoimenjohtaja Juha Leinoselta puh. 044 55 66 108. Huomioithan, että käisttelemme hakemuksia jo hakuaikana.