(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö
Sunborn Catering Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Sunborn Catering hakee Turun Logomoon, kulttuurin, luovuuden ja tapahtumien keskukseen, ammattitaitoista, innokasta ja yrittäjähenkistä ravintolapäällikköä.

Ravintolapäällikkönä vastaat Logomon ravintolapalveluista ja salihenkilökunnasta. Edellytämme sinulta ravintolatoimintojen esimieskokemusta. Tapahtuma- ja catering-toiminnan kokemus katsotaan eduksesi.

Logomo on luovien alojen tapahtumakeskus, joka toimii vanhassa VR:n konepajassa Turun ydinkeskustan läheisyydessä. Konserttien lisäksi Logomossa järjestetään kokouksia, kongresseja, teatterinäytöksiä, messuja, näyttelyjä, elokuvaesityksiä sekä erilaisia yksityistilaisuuksia. Sunborn Catering vastaa Logomon ravintolapalveluista, Logomo Kitchenistä sekä Teatro-tapahtumatilasta ja -baarista.

Tarjoamme Sinulle näköalapaikan tapahtumien keskipisteessä ja mahdollisuuden hyödyntää omaa innovatiivisuuttasi. Työpaikka sijaitsee Suomen moderneimmassa tapahtumatalossa innostuneiden ja motivoituneiden työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on vakituinen, ja siihen kuuluvat konsernimme erinomaiset työsuhde-edut.

Parhaiten pärjäät tehtävässä, kun työskentelytapasi on vastuullinen, oma-aloitteinen ja aikaansaava. Käytät sujuvasti horeca-alan järjestelmiä MaraPlania ja Micros-kassaa. Nautit tapahtumien järjestämisestä ja johdat omalla esimerkilläsi työn tekemistä. Olet paikalla Logomon tapahtumissa varmistamassa asiakkaillemme unohtumattomia tapahtumia.

Toivomme sinulta rohkeita ideoita, erinomaisia yhteistyötaitoja sekä kykyä työskennellä toisinaan kiireessä ja paineen alla.

Logomossa tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää omaa innovatiivisuutta ja ideoita. Tärkeä osa työtä on palveluiden ja tuotteiden kehittäminen. Ravintolapäällikkönä työskentelet itsenäisesti, mutta tiiviissä yhteistyössä Sunborn Cateringin ja Logomon myyntipalvelun sekä tapahtumatuotannon kanssa.

Jos koet olevasi oikea henkilö tiimiimme ja haluaisit osaksi menestyvää ja kasvavaa liiketoimintaamme, lähetä hakemuksesi pikimmiten, mutta kuitenkin viimeistään 21.6.2018. Tavoitteenamme on, että valittu henkilö aloittaa tehtävässään viimeistään elokuun puolessa välissä. Lisätietoa tehtävästä voit kysyä Sunborn Cateringin ravintolatoimenjohtaja Juha Leinoselta puh. 044 55 66 108.