(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Y1, Ylläs
Lapland Hotels Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Haluatko tulla asiakaspalvelun ammattilaisten esimieheksi Ylläkselle? Meillä on tarjolla ravintolapäällikön tehtävä talvisesonkiin.

Vastuualueesi

Ravintolapäällikkönä huolehdit koko paketista: asiakaskokemuksen laadusta, brändin mukaisesta toiminnasta ja sen kannattavuudesta sekä henkilöstösi viihtyvyydestä. Työtehtäviin kuuluu esimiestöiden lisäksi osallistuminen suorittavaan työhön.

Teet yhteistyötä Lapland Hotels -konsernin yhteyshenkilöiden kanssa. Olet mukana kehittämässä koko Y1:n ravintolamaailmaa, johon kuuluu Y1 Ski Pub, Y1 ravintolamaailma ja Café Express.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on kunnianhimoinen ja joustava asenne työntekoon etkä murru paineen alla. Voit olla yrittäjähenkinen ja idearikas. Ymmärrät menestyksen muodostustuvan asiakkaan odotusten ylittämisestä sekä reippaan henkilökuntasi motivoimisesta. Olet tiimihenkinen, sinulla on hyvä laatusilmä ja osaat reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että sinulla on jo aiempaa kokemusta ravintolan esimiestehtävistä. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kapteenina pysyt viileänä tilanteessa kuin tilanteessa. Toimenkuva edellyttää suomen lisäksi myös englannin kielen taitamista.

Tarjoamme sinulle

Tarjolla on kokoaikainen, kuukausipalkkainen työ marraskuusta 2019 toukokuuhun 2020 asti. Jos kausi on onnistunut, sinulla on todella hyvät mahdollisuuden työllistyä jatkossa muihin Lapland Hotelsin toimipaikkoihin.

Tarjolla on haastava ja vastuullinen rooli merkittävän ravintola-alan toimijan palveluksessa. Lapland Hotelsilla tunnistetaan lahjakkuudet ja he pitävät huolta työntekijöistään. Tarjolla on erilaisia houkuttelevia urapolkuja. Bonuksena tulevat myös suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut sekä ketjun valtakunnallinen yhteistyö.

Asunnon hankkimisessa autetaan tarvittaessa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin senior konsultti Susanna Pohjanen p. 050 526 5446 tai palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, p. 050 413 1220, etunimi.sukunimi@barona.fi

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 17.09.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!

Ylläs on Suomen suurin hiihtokeskus

Ylläs on rinteiden lukumäärän, rinnekilometrien ja rinteiden korkeuserojen sekä monipuolisuuden puolesta Suomen suurin hiihtokeskus. Se sijaitsee aivan Äkäslompolon kylän yläpuolella ja sen rinteiltä avautuu upeat näkymät muille Pallas-Ylläs kansallispuiston jylhille tuntureille. Ylläs Ski Resort Äkäslompolo tarjoaa kaikki laskettelijan tarvitsemat oheispalvelut pääala-aseman Y1 Service Centerissä sekä Cafe Express ja Jokerikuppila rinneravintoloissa.