Ravintolapäällikkö Wanha Mestari Seinäjoki
Restel Ravintolat Oy (Wanha Mestari)

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Wanha Mestari -ravintolassa paikkakunnan parhaat ammattilaiset, vanhat mestarit, saavat ansaitsemansa arvostuksen. Wanha Mestari -ravintoloissa tärkeintä on tuttujen tapaaminen omassa kantapaikassa. Ravintolapäällikkö on paikan ehdoton sielu ja tunnelman luoja. Nyt kaipaamme uuteen, vielä tämän kesän aikana Seinäjoen keskustaan avattavaan Wanhaan Mestariin isäntää tai emäntää! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työn sisältö

Ravintolapäällikkönä vastaat asiakastyytyväisyydestä, laadusta sekä tuloksesta. Vastaat myös yksikön henkilöstöstä sekä palvelun jatkuvasta kehittämisestä. Raportoit toiminnasta aluepäällikölle. Alaisinasi toimii pieni ja tehokas tarjoilutiimi. Työsi painottuu asiakaspalveluun, jota maustavat päällikön hallinnolliset työt, henkilöstön työn tukeminen sekä ohjelmapalveluista vastaaminen. Meillä päällikkö ei hautaudu toimistoon vaan profiloituu ravintolan kasvoina asiakkaille.

Menestyksen avaimet:

Wanha Mestari Seinäjoen ravintolapäällikkönä olet ylpeä paikan perinteistä, mutta näet myös, kuinka toimintaa voidaan jatkuvasti elävöittää. Me Restelillä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, idearikkautta sekä halua tehdä asioita uudella tavalla. On tärkeää, että haluat palvella kaikkia asiakkaita mieleenpainuvan hyvin. Henkilöstön johtamisessa ulospäinsuuntautuneisuus, sosiaalisuus sekä hyvät tiimityöskentelytaidot ovat mielestämme avainominaisuuksiasi. Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen, koska asiakaskuntamme on vahvasti paikallinen ja hyvällä tavalla perinteinen.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen roolin Suomen suurimman ravintola-alan toimijan palveluksessa. Me Restelillä tunnistamme lahjakkuudet, pidämme huolta työntekijöistämme ja pystymme tarjoamaan laajan kattauksen houkuttelevia urapolkuja. Bonuksena tulevat suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut sekä ketjun kansainvälinen yhteistyö. Ravintolapäällikön paikka on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi mukainen.

Kiinnostuitko?

Mikäli palat halusta ottaa seuraavan askeleen urallasi, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 4.6. Toimithan pikaisesti, sillä haastattelemme myös hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja ravintolapäällikön paikasta antaa Barona Seinäjoki numerosta 04578815377 tai seinajoki@barona.fi

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://insights.barona.fi/restel

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269290
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 04578815377
  • Sijainti: Seinäjoki