(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Wanha Mestari Salo
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Wanha Mestari -ravintolassa paikkakunnan parhaat ammattilaiset, vanhat mestarit, saavat ansaistemansa arvostuksen. Wanha mestari-ravintoloissa tärkeintä on tuttujen tapaaminen omassa kantapaikassa. Ravintolapäällikkö on paikan ehdoton sielu ja tunnelman luoja. Nyt kaipaamme perhevapaan sijaiseksi isäntää tai emäntää.

RAVINTOLAPÄÄLLIKÖKSI WANHA MESTARI SALOON!

Työn sisältö

Ravintolapäällikkönä vastaat asiakastyytyväisyydestä, laadusta sekä tuloksesta. Vastaat myös yksikön henkilöstöstä sekä palvelun jatkuvasta kehittämisestä. Raportoit toiminnasta aluepäällikölle. Alaisinasi toimii pieni ja tehokas tarjoilutiimi. Työsi painottuu asiakaspalveluun, jota maustavat päällikön hallinnolliset työt, henkilöstön työn tukeminen sekä ohjelmapalveluista vastaaminen. Meillä päällikkö ei hautaudu toimistoon vaan profiloituu ravintolan kasvoina asiakkaille.

Menestyksen avaimet:

Wanha Mestari Salon ravintolapäällikkönä olet ylpeä paikan perinteistä, mutta näet myös, kuinka toimintaa voidaan jatkuvasti elävöittää. Me Restelillä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, idearikkautta sekä halua tehdä asioita uudella tavalla. On tärkeää, että haluat palvella kaikkia asiakkaita mieleenpainuvan hyvin. Henkilöstön johtamisessa ulospäinsuuntautuneisuus, sosiaalisuus sekä hyvät tiimityöskentelytaidot ovat mielestämme avainominaisuuksiasi. Odotamme sinun hallitsevan sujuvasti vähintään suomen kielen, koska asiakaskuntamme on vahvasti paikallinen ja hyvällä tavalla perinteinen.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen roolin Suomen suurimman ravintola-alan toimijan palveluksessa. Me Restelillä tunnistamme lahjakkuudet, pidämme huolta työntekijöistämme ja pystymme tarjoamaan laajan kattauksen houkuttelevia urapolkuja. Bonuksena tulevat suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut sekä ketjun kansainvälinen yhteistyö. Ravintolapäällikön paikka on kokoaikainen ja määräaikainen, perustuen perhevapaan sijaisuuteen (arvioitu kesto 29.7-14.7.2020). Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi mukainen.

Kiinnostuitko?

Mikäli palat halusta ottaa seuraavan askeleen urallasi, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 6.6.2019. Toimithan pikaisesti, sillä haastattelemme myös hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja ravintolapäällikön paikasta antaa Riia Rantakivi numerosta 0504114334 tai riia.rantakivi@barona.fi