(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Varuskuntaravintolaan, Santahamina
Leijona Catering Oy / Varuskuntaravintola Sahara

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ, seis! Katse tänne päin!

Leijona Cateringin Helsingin Santahaminassa sijaitseva varuskuntaravintola Sahara tarjoaa vakituisen ja kokoaikaisen työn ravintolapäällikölle.

Kannonnokasta kristallikruunuihin!

Saharassa ruokailee päivittäin yli 1000 varusmiespalvelua suorittavaa henkilöä ja samassa yhteydessä sijaitsevassa henkilöstöravintolassa vierailee päivittäin yli 200 lounasasiakasta. Tämän lisäksi keittiössä valmistetaan leirimuonat ja korkeatasoiset edustusillalliset. Saharan yli 20 hengen sali- ja keittiöhenkilökunta pääsee siis tekemään ja kokemaan paljon!

Varuskuntaravintola on hyvin erilainen työympäristö ja tarjoaa erityisen merkityksellisen työn ravintolapäällikölle. Tehtävässä pääset kehittymään ja kehittämään uutta, viemään vastuullista ravitsemusajattelua eteenpäin ja koet olevasi osa tärkeätä yhteisöä. Luot tiimisi kanssa eväitä hyvään elämään!

Ravintolapäällikön tehtävänä on johtaa joukkoaan. Lisäksi hän huolehtii asiakasyhteistyöstä ja toiminnan kehittämisestä sekä taloudellisesta tuloksesta.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää kokemusta esimiestyöstä, alan esimiestutkintoa ja kokemusta tuloksellisesta toiminnasta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti alku vuodesta ja Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Ota hetkeksi asento ja jätä hakemus ansioluetteloineen. Sitten onkin jo levon vuoro ja voit jäädä odottamaan yhteydenottoa.

Lähde mukaan makuhetkiin, joilla on merkitystä!

Leijona Catering, tutkitusti hyvä työpaikka!

https://leijonacatering.fi/2019/10/30/leijona-on-tutkitusti-hyva-tyopaikka/