(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019
Onko suurin intohimonasi luoda maailman paras ruokailukokemus? Meillä pääset osaksi maailmanlaajuista tiimiä, jonka tavoite on tulla parhaaksi palveluyritykseksi. Oletko kylmäpäinen ravintola-alan ammattilainen? Meillä pääset laittamaan koko ammattitaitosi likoon ja osallistumaan ruokatuotteen ja palvelun jatkuvaan kehittämiseen yhdessä muiden kollegojesi kanssa. Hurmaamme asiakkaamme tarjoamalla maukasta ja terveellistä ruokaa vastuullisesti valituista, tuoreista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella.


Haemme nyt toimeen tarttuvaa RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan ravintolapalveluista Vaasassa sijaitsevaan asiakaskohteeseemme.


Ravintolapäällikkönä vastaat alkavan ravintolatoiminnan käynnistämisestä, kehittämisestä ja johtamisesta. Keskeinen osa työtäsi on tuloksellisen toiminnan suunnittelu, päivittäinen tiimin johtaminen ja asiakasyhteistyö. Toimit esimerkillisenä ja kannustavana esimiehenä omalle tiimillesi, ymmärrät monipalvelun merkityksen asiakaslupauksen täyttämisessä sekä yhteisen ISS tiimihengen luomisessa. Sinulla on energiaa ja intohimoa tuottaa yhdessä tiimisi kanssa elämyksiä ja varmistaa ainutlaatuisia asiakaskokemuksia asiakkaillemme. Olet aktiivinen, verkostoidut tehokkaasti, esiinnyt luontevasti ja sinulla on halu kehittää ja kehittyä. Olet päämäärätietoinen asiakassuhteiden kehittäjä ja ylläpitäjä tehden tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Vastaat palvelulupauksemme toteutumisesta ja koordinoit palvelun sujuvuutta ja laatua sekä huolehdit työsuojelusta, omavalvonnasta sekä henkilöstöjohtamisesta. Olet asioiden taitava junailija ja nautit tulosvastuullisesta työroolista.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä, vahvaa näyttöä ravintolapalvelujen tuloksekkaasta johtamisesta ja kehittämisestä sekä kykyä ymmärtää asiakkaiden ydinliiketoimintaa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. restonomin tutkinto) sekä vankkaa kokemusta henkilöstöravintolan johtamisesta. Alan yleisimmät järjestelmät ovat sinulle entuudestaan tuttuja, minkä lisäksi sinulla on hyvät IT-taidot. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus viimeistään 28.4.2019. Lisätietoja antaa palvelujohtaja Päivi Kankaanpää numerosta: 0400 520 503.


ISS:n ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla yhdessä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä. Tarjoamme mielenkiintoisen asiakkuuden sekä paljon kiinnostavia ja monipuolisia haasteita.