(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Turkuun
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019
Palmia on aloittanut kouluruokapalvelujen tuottamisen Turussa elokuussa 2019. Haemme nyt ravintolapäällikköä toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta kahdessa kohteessamme.

Ravintolapäällikkönä vastaat alueesi laadukkaasta toiminnasta ja toimit kahden kohteen henkilökunnan esimiehenä. Työssäsi vastaat myös taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta ja etsitkin jatkuvasti uusia tehokkaita toimintatapoja tehokkuuden varmistamiseksi. Huolehdit siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tuottamaamme palveluun ja pyrit jatkuvasti kehittämään yhteistyötä asiakkaiden kanssa entistä paremmaksi. Toimit myös hyvässä yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Mikäli tarpeen osallistut myös kohteiden perustyöhön.

Etsimämme henkilö on idearikas organisaattori, joka huolehtii toiminnan sujumisesta myös haastavissa arjen tilanteissa. Tehokkuus ja ratkaisukeskeisyys ovat vahvuuksiasi ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Positiivisella asenteellasi ja kokemuksen kautta kertyneellä vankalla osaamisellasi näytät esimerkkiä ja saat tiimisi toimimaan yhteisten tavoitteiden eteen.

Sopiva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi restonomin tutkinto ja toivomme löytävämme tehtävään henkilön, jolla on aikaisempaa kokemusta esimiestehtävissä, joissa on ollut samanaikaisesti useampi kohde sekä näkemystä keskus-/tuotanto-/palvelukeittiötoiminnasta. Nykyaikaiset it-taidot ovat ehdoton edellytys työssä menestymiselle. Toiminnanohjauksessa käytämme Aromi-ohjelmaa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa ja energisessä organisaatiossamme. Saat eturivin paikan kehittäessämme ruokapalveluliiketoimintaamme. Tarjoamme lisäksi mahtavat työkaverit ja moninaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2019 mennessä. Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset. Haastattelut aloitetaan jo rekrytointiaikana.

Lisätiedot:
Aluepäällikkö Eija Tonteri, p. 050 5091 260, ke 20.11., ma 25.11. ja ti 26.11. kello 14-16.

Miksi Palmia Foods?

Ruokapalvelualalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmia Foodsissa työskentelee noin 500 alan ammattilaista hyvin monipuolissa kohteissa. Valmistamme noin 40 000 ateriaa päivittäin. Tuotamme lounas-, kahvila-, kokous- ja juhlapalveluja ympäri eteläistä Suomea. Palvelukohteitamme ovat esimerkiksi Helsingin kaupungintalon ravintola, Kallion kortteli Kuntatalolla ja Ylen henkilöstöravintola. Ruokapalveluja tuotamme myös kouluissa, päiväkodeissa, hoivakohteissa ja sairaaloissa. Julkisen ruoan palvelukohteita löytyy pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Riihimäeltä, Nurmijärveltä, Hämeenlinnasta ja Turusta.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.