(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Turkuun!
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmia aloittaa kouluruokapalvelujen tuottamisen Turussa elokuussa 2019. Haemme nyt ravintolapäällikköä toteuttamaan laadukasta palvelukokonaisuutta uusissa kohteissamme.

Ravintolapäällikkönä vastaat alueesi laadukkaasta toiminnasta ja toimit kahden kohteen henkilökunnan esimiehenä. Työssäsi vastaat myös taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta ja etsitkin jatkuvasti uusia tehokkaita toimintatapoja tehokkuuden varmistamiseksi. Huolehdit siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä tuottamaamme palveluun ja pyrit jatkuvasti kehittämään yhteistyötä asiakkaiden kanssa entistä paremmaksi. Toimit myös hyvässä yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Mikäli tarpeen osallistut myös kohteiden perustyöhön.

Etsimämme henkilö on idearikas organisaattori, joka huolehtii toiminnan sujumisesta myös haastavissa arjen tilanteissa. Tehokkuus ja ratkaisukeskeisyys ovat vahvuuksiasi ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn. Positiivisella asenteellasi ja kokemuksen kautta kertyneellä vankalla osaamisellasi näytät esimerkkiä ja saat tiimisi toimimaan yhteisten tavoitteiden eteen.

Sopiva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi restonomin tutkinto ja toivomme löytävämme tehtävään henkilön, jolla on aikaisempaa kokemusta esimiestehtävissä, joissa on ollut samanaikaisesti useampi kohde sekä näkemystä keskus-/tuotanto-/palvelukeittiötoiminnasta. Nykyaikaiset it-taidot ovat ehdoton edellytys työssä menestymiselle. Toiminnanohjauksessa käytämme Aromi-ohjelmaa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa ja energisessä organisaatiossamme. Saat eturivin paikan kehittäessämme ruokapalveluliiketoimintaamme. Tarjoamme lisäksi mahtavat työkaverit ja moninaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.6.2019 mennessä palkkatoiveen kera. Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Ennen työssä aloittamista tulee sinun esittää tehtävässä toimimisen edellyttämät taustaselvitykset. Haastattelut aloitetaan jo rekrytointiaikana.

Lisätiedot:
Aluepäällikkö Eija Tonteri, p. 0505091260: ma 20.5, ke 22.5, ma 27.5 ja ke 29.5, ma 3.6. klo 14-16.
Toimialapäällikkö Satu Grönlund, p. 040 631 9512, pe 24.5 ja ke 5.6. klo 15-17.