(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, tk33, Palmia Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2017
Dösä, spåra tai fillari - kaikki tiet johtavat Teollisuuskadulle. Vallilassa alkaa uusi aikakausi ja Teollisuuskadusta muodostuu itäisen kantakaupungin pääkatu. Palmia on kärkijoukoissa luomassa Stadin päheintä raflaa tk33:n hulppeisiin uusiin tiloihin ja etsimme nyt sinua, innovatiivinen ja rohkea ravintolapäällikkö!

Palmian uusi ravintola palvelee asiakkaitaan aamuvarhaisesta iltamyöhään. Ruoka valmistetaan paikan päällä tuoreista raaka-aineista ja sesongit huomioiden. Ruokalista on joustava ja päivittäin uudistuva lounasvalikoima takaa vaihtelun. Kaikki annokset voi joko nauttia paikan päällä tai ottaa mukaan. Ravintolan ydin on sydämellisessä ja aidossa palvelussa - täällä ei lounaallakaan jonoteta buffassa eikä astianpalautuspisteessä. Moderni ja virkistävä kokoustarjoilu ylläpitää vireystasoa koko päivän.
Illan hämärtyessä volyyminappia käännetään kovemmalle ja iltaa jatketaan rennon letkeissä tunnelmissa viihtyisänä kortteliravintolana. Viikonloppuna kootaan lähialueen perheet brunssille ja nautitaan kiireettömästä meiningistä ja herkullisista ruuista.
1.8.17 pidetään vuoden kuumimmat avajaiset, joten toivomme että pääset mukaan remmiin jo heinäkuun aikana!

Tule mukaan luomaan Palmian kanssa huomisen ravintola tänään!


Edellytämme sinulta

- Johdat tiimiäsi omalla esimerkilläsi ja toimit innostavana suunnannäyttäjänä
- Asiakaslähtöisyyttä kaikessa toiminnassasi ja todellista halua luoda asiakkaille elämyksiä
- Huumorintajua, osaat luoda hyvää fiilistä ja omaat positiivisen asenteen
- Kykyä kehittää ja innostaa, sekä halua onnistua yhdessä henkilökunnan kanssa
- Anniskelusta vastaavan hoitajan pätevyyttä ja hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Palmia tarjoaa sinulle näköalapaikan kotimaisena palveluntuottajana voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä olevassa organisaatiossaan
Hulppeat tilat - hyvien kulkuyhteyksien päässä
Vakituisen kokoaikaisen työsuhteen
Palmian hyvät työsuhde-edut


Kiinnostuitko?

Jos sul on pokkaa ottaa haaste vastaan niin laita hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian. Kutsumme haastatteluun hakemusten perusteella. Rekisteröidy työnhakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus, sekä liitä ansioluettelo hakemukseesi. Ole huolellinen, tällä varmistat että sinun hakemuksesi huomataan.


Lisätietoja

Riina Sirenius
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.sirenius@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi