(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö tai vuorovastaava
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haussa alanvaihtoa pohtinut RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ TAI VUOROVASTAAVA Ideaparkkiin, Seinäjoelle.

Asiakaspalvelun ammattilainen: jos nautit esimiestyöstä ja pienen myyjätiimin koutsaamisesta ja kannustamisesta, voisi meillä olla tarjota sinulle hyppy vastuulliseen tehtävään toisella alalle. Tehtävän kannalta oleellista on luontainen taipumuksesi haluta ylittää asiakkaiden toiveet ja antaa jokaiselle kävijälle ensiluokkainen palvelukokemus. Lisäksi aiempi esimiestyö niin työsuhdeasioiden kuin työvuorolistojen teon osalta pitäisi jo olla hyppysissä ja toiminnan tunnuslukujen seuraaminen ja niissä petraaminen tuttua.

Mielenkiintoinen ja monipuolinen työ pienen energisen, myynnillisen tiimin ja tunnetun erikoiskaupan vetäjänä odottaa! Luvassa on myös aiempaan tottumaasi vuorotyöhön aikavaateisiin helpotusta. Tässä tehtävässä työvuorot jakautuvat vaihtelevasti arkisin ja viikonloppuisin aamu-, väli- ja iltavuoroon , mutta kotona olisit jo ravintola-alasta poiketen viimeistään iltayhdeksän aikaan ja viikonloppuisin paljon aiemmin. Tuntejakin on tarjolla juuri sopivasti eli 37,5 h/vko.

Jos sinulla on vielä silmää kauniille asioille ja kiinnostusta muotiin ja trendeihin, älä enää emmi, vaan soita tai jätä hakemus heti. Olemme valmiita aloittamaan kanssasi perehdytyksellä saman tien. Lisätietoja antaa mielellään Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 huomenna keskiviikkona klo 9.00 – 12.00 tai 14 – 16.00.