(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Svengiin
Palmia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018
Palmia Oy
VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.

VMP Group Horeca yhdistää ravintola-alan ammattilaiset ja asiakkaat toimialatuntemuksella:
• Alan arvostetuimmat asiakasyritykset
• Luotettava ja osaava työnantaja
• Vuokratyöntekijöiden osaamista kehittävä ja tukeva toiminta
Toimenkuva
Haemme vankan kokemuksen omaavaa RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ Palmian Business Park- kokonaisuuteen vakituiseen työsuhteeseen. Viihtyisään Svengin lounasravintolaan haetaan nyt kymmenen hengen tiimiin keulahahmoa, joka osaa johtaa toimintaa tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti. Työtehtävässä vastaat laajasti ravintola-, kokous- ja aulapalveluista, joten edellytämme kehittämishalukkuutta sekä ehtaa kiinnostusta alaa kohtaan. Työssä edellytetään myös hyviä yhteistyötaitoja ja kykyä kehittää ja pyörittää vilkasta toimintaa.
Odotamme sinulta
Tehtävässä toivomme aikaisempaa kokemusta esimiehen tehtävistä, ravintola-alan koulutusta ja innovatiivisuutta. Edellytämme suoritettua hygienia- ja anniskelupassia, sekä valmiutta suorittamaan vartijakortti.
Muut tiedot
Jos olet kiinnostunut vakituisesta työsuhteesta Palmian lounasravintolaketjussa, hae tätä paikkaa jo tänään. Olemme sinuun yhteydessä! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydettyä.
Kesto
Toistaiseksi voimassaoleva
Lisätietoja
Sini Sandström, horeca@vmp.fi, 0403075114
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.10.2018 mennessä.