(Poistunut julkaisusta)

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ STEFAN´S STEAK HOUSE LEVI
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018

Etsitkö vastuuta ja uusia haasteita? Levin Stefan´s Steak House hakee ravintolapäällikköä!

Stefan's Steakhousessa paistuvat pohjoisen parhaat pihvit. Amerikan Top Chef -ohjelmasta tutun huippukokin Stefan Richterin mukaan nimetty pihviravintola tarjoilee annoksia, joiden näyttävyys ja maistuvuus mitataan suuren maailman asteikolla.

Tehtävässäsi vastaat Stefan´s Steak Housen operatiivisesta toiminnasta, tuloksesta ja tasokkaasta asiakaspalvelusta yrityksen linjajohdon alaisuudessa.

Odotamme Sinulta:
Vankkaa kokemusta esimiestyöstä ja aitoa kiinnostusta vastuulliseen esimiestyöhön. Osaat johtaa tiimisi huippusuorituksiin ja tyytyväinen asiakas on sinulle kunnia-asia. Arvostat tasokasta asiakaspalvelua ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Olet valmis tekemään pitkää työpäivää sesongin huippuhetkinä. Ravintolapäällikkönä asenne ratkaisee.

Tarjoamme Sinulle:
Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät upeassa Levin miljöössä. Mukavat työkaverit, mahtavat mahdollisuudet edetä uralla ja erinomaiset Restamaxin henkilökuntaedut. Autamme myös asunnon järjestämisesssä.

Hakemuksen ja ansioluettelon voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen charrlotta.ylimys@ravintola.fi otsikolla Ravintolapäälliköksi Leville.

Huomioithan, että hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja:

Charrlotta Ylimys

Linjajohtaja

Restamax Oyj

charrlotta.ylimys@ravintola.fi

040 506 7957

Juuso Puustinen

Myyntipäällikkö

Smile Henkilöstöpalvelut Oy

juuso.puustinen@smilepalvelut.fi

045 633 5901