(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Social Burgerjoint
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019

Hakusessa energisoivalla asenteella varustettu ja erinomaisella esimerkillään porukkaansa johtava ravintolapäällikkö.

Social Burgerjoint on kahden intohimoisesti ruokaan suhtautuvan kaverin, Herkon ja Pikkiksen perustama yritys, jonka ensimmäiset askelmerkit hahmoteltiin ruutupaperille Pearl Jamin keikalla Berliinissä vuonna 2015. Social Burgerjoint -ravintoloita on tällä hetkellä kuusi kappaletta Helsingissä, Haminassa, Keravalla ja Porvoossa. Ja lisää tulee. Pesti on vakituinen ja asemapaikkasi on Lahden keskustaan avattava ravintola.

ME?

Olemme ennemminkin yhteisö kuin ravintola. Kun puhumme meistä, puhumme Burgerhoodista – Burgerhood tarkoittaa koko meidän jengiä; asiakkaita, henkilökuntaa, yrittäjiä ja porukkaa officella. Pyrimme siihen, että meillä asiakas voi sulkea hetkeksi pois sekavan maailman kohinan, kokea yhdessä kanssamme puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.

Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on pääroolissa jokaisessa burgerissa. Salaisia ainesosia tai reseptejä ei ole, erityisen meistä tekevät ihmisemme. Ja kova kööri meillä onkin kasassa, mutta yhdelle loistavalle hahmolle olisi nyt tilaa riveissämme.

Muista, vaan älä säikähdä – Burgerhood vaatii paljon, mutta antaa vielä enemmän.

TEHTÄVÄSI?

Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolasi toiminnasta kokonaisuudessaan. Vastuullasi on, että päivittäiset rutiinit ovat aina ajan tasalla ja reagoit nopeasti, mikäli toiminnassa tapahtuu muutoksia. Ravintolapäällikkönä toimit myös keittiömestarin ja muiden keittiötyöntekijöiden esimiehenä, joten varmistat päivittäin, että henkilökuntasi tieto- ja taitotaso ovat asiakkaidemme kovat odotusarvot edellyttämällä tasolla. Pidät osaltasi huolta, että myös tiimisi ymmärtää ravintolan kaupalliset tavoitteet ja jokainen henkilökunnasta tietää oman roolinsa näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

Suhtaudut työntekijöiden työhyvinvointiin ja -tyytyväisyyteen kunnianhimoisesti. Kiität ja kannustat, kehut ja palkitset henkilökuntaasi onnistumisista, tuet ja opastat, neuvot ja tsemppaat, kun vetelä osuu tuulettimeen. Jos sinulta kysytään, niin Burgerhoodissa onnistutaan ja voitetaan, yhtä lailla kuin kompastutaan ja noustaan ylös, yhdessä. Aina.

SINÄ?

Kokemus puhuu ja sitähän sinulle on sopivasti vastaavista tehtävistä kertynyt. Johdat aina omalla esimerkilläsi joukkojasi, koska brändimme henki ja energia kulminoituu tiimisi silmissä sinuun. Luot aktiivisesti ympärillesi kaverin pärjäämistä ja onnistumista tukevaa työkulttuuria, jotta pystytte kimpassa tarjoamaan parasta asiakaspalvelua ja burgeria aina yhtenä rintamana. Kokemus, osaaminen, energia ja asenne – nämä elementit on onnistuttu teikäläisen persoonaan aika hurmaavasti paketoimaan. Joten…Welcome To The Burgerhood!

Lisääthän hakemukseen myös palkkatoivomuksesi!

Lisätietoja hakuun:

Anni Vellonen

anni.vellonen@lisapalvelu.net

0444272325