Ravintolapäällikkö, Siipiravintola Hook (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Asiakkaamme Siipiravintola Hook on tunnettu, menestyskonseptin omaava ravintola. Hook tarjoaa asiakkailleen mm. maistuvia siipiä, hampurilaisia sekä erilaisia lisukkeita. 

Etsimme nyt Tampereen ravintolaan ammattitaitoista

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

pitkäaikaiseen työsuhteeseen!


Ravintolapäällikkönä tehtäväsi sisältävät mm. työvuorolistojen suunnittelua, tilausten tekoa ja ravintolatyöntekijöiden esimiehenä toimimista.

Etsimämme henkilö on positiivinen, energinen ja oma-aloitteinen. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää organisointi- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta sali- ja esimiestyöskentelystä, alan koulutus katsotaan eduksi. Hakijalla tulee olla aktiivinen työote ja työtä pelkäämätön asenne.

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen ja haastavan työn hyvässä tiimissä, vakituisen ja pitkäaikaisen työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, ja hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera pikaisesti alla olevan linkin kautta.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=490 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljanen, p. 040 572 7731.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot