(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Sawohouse
Sawohouse Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Ravintola Sawohouse on tasokkaita paikallisia makuelämyksiä tarjoava tunnelmallinen Ala carte ja tilausravintola, joka sijaitsee idyllisen Boutique Hotel Sawohousen yhteydessä. Haemme toimintamme ja palveluidemme laajentuessa ravintolapäällikköä kehittämään Sawohousen kokous- ja ravintolakonseptia

Tähän tehtävään etsimme innostavaa persoonaa, joka tekee työtä rakkaudesta alaan. Etsimämme henkilö suhtautuu henkilöstöön ja sen kehittämiseen intohimoisesti ja haluaa esimiehenä mahdollistaa alaistensa onnistumisen. Odotamme siis vahvaa halua rakentaa luottamusta omassa tiimissä, organisaatiossa ja kaikkien sidosryhmäkumppaneiden välillä.

Ravintolapäällikkö toimii palvelujohtajan ja keittiömestarin työparina, osallistuen monipuolisesti ravintola- ja kokouspalvelutoimintojen operatiiviseen johtamiseen ja toteuttamiseen. Työssään hän johtaa tapahtuma - ja catering toimintoja ja osallistuu tiiviisti myyntityöhön sekä asiakaspalveluun.

Tästä monipuolisesta työnkuvasta tekee erityisen mielenkiintoisen aito mahdollisuus luoda jotain uutta ravintolan konseptisuunnittelussa, päivittäisessä työssä ja henkilöstön kehittämisessä. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva, töitä tehdään kahdessa vuorossa. Ravintolapäällikön onnistumista mitataan osaston taloudellisen tuloksen, konseptien toteutusasteen, asiakastyytyväisyyden sekä henkilöstön tyytyväisyyden kautta.