(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, Saga Tammilinna, Vantaa
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Korkeatasoiset Saga-palvelutalot tarjoavat huipputason asumista, ensiluokkaisia palveluita sekä aktiivista harrastus- ja kulttuuritoimintaa ikäihmisille. Kauniisti sisustetuissa yleistiloissa on mm. ravintola, kahvila, kirjasto, kuntosali sekä sauna- ja allasosasto. Täyden palvelun palvelutaloissamme palvelujaan tarjoavat myös fysioterapeutti, jalkahoitaja, parturi-kampaaja sekä lääkäri ja hammaslääkäri.

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖ 

Haemme Tikkurilan Saga Tammilinnaan motivoitunutta ja työtä pelkäämätöntä ravintolapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan talon ravintola-, kahvila- ja vastaanottotoiminnasta.

Saga Tammilinna sijaitsee Vantaan Tikkurilan keskustassa. Vuoden 2019 alussa valmistuvassa palvelutalossa on 129 asuntoa. Katutasossa sijaitsevat ravintola ja kahvila ovat kaikille avoimia.

Ravintolapäällikön toimenkuvaan kuuluvat esimiestehtävät (mm. työvuorosuunnittelu, sijaishankinta, henkilöstöjohtaminen, ruokalistojen ja reseptien kehitys) sekä osallistuminen keittiön kaikkiin työtehtäviin tarvittaessa. Hän vastaa ravintolan omavalvonnasta sekä ravintola-, kahvila ja vastaanottotoiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä. Tärkeää on lämminhenkinen yhteistyö asukkaiden, heidän omaisten, talon muiden työntekijöiden ja yhteistyötahojen kanssa.

Edellytämme ravintola-alan/suurtalousalan esimieskoulutusta, anniskelupassia ja vähintään viiden vuoden esimieskokemusta. Hyvä keittiön toiminnan tunteminen (kokki- tai keittiömestaritausta) on eduksi. Olet halukas luomaan ikääntyville asiakkaille laadukkaan ja miellyttävän ravintolaelämyksen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja sitoutunutta asennetta työn tekemiseen. Sujuva suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan työtehtävän kasvuyrityksessä. Tulet tekemään merkityksellistä työtä laadukkaassa työympäristössä osaavien ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin sekä iloinen ilmapiiri. Saga Caren tärkein voimavara on ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Saga Care on yksi Suomen suurimmista ikääntyneiden palveluasumis- ja hyvinvointipalvelualan yrityksistä. Tarjoamme ikäihmisten hoiva-, kuntoutus- ja hyvinvointipalveluita täyden palvelun Saga-palvelutaloissa.

Työ alkaa 8.4.2019. Lisätietoja antaa ravintolatoimenjohtaja Merja Sandberg, p. 040 5302591 (parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 16.00 jälkeen). Haku päättyy 8.2.2019. 

Tervetuloa mukavaan joukkoomme tekemään tärkeää työtä!

Saga Care Finland Oy on osa Esperi Care–konsernia. Konsernissamme työskentelee 6000 oman alansa ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.