(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Ruuhikoskelle
Ruuhikoskigolf Seinäjoki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Oletko energinen, osaava ja kunnianhimoinen tehopakkaus, jolla on jo kokemusta ravintolapäällikön tehtävistä? Mikäli vastasit kyllä, kyllä ja kyllä, olet etsimämme henkilö! Haemme Ravintola Ruuhikoskelle ravintolapäällikköä.

Mitä tehtävä pitää sisällään?

Olet innostava esimies, joka tekee työtä rakkaudesta lajiin. Olet tärkeässä osassa kehittämässä Ruuhikosken ravintolatoimintoja. Pidät huolen siitä, että ravintolassa onnistutaan tuottamaan laadukasta palvelukokemusta, varastoissa riittää tavaraa mitä myydä ja miehitys on kunnossa vuorosta toiseen.

Menestyksen avaimet

Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että sinulta löytyy jo rutkasti kokemusta ravintolan työtehtävistä sekä mielellään myös esimiestehtävistä. Arvostamme erityisesti sinua, joka omaat rohkeita ideoita ja yrittäjähenkisyyttä. Olet tiimihenkinen ja osaat reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Omaat hyvät organisointi kyvyt ja tarvittaessa pystyt hyppäämään tehtävään kuin tehtävään. Työtehtäviin kuuluu esimiestöiden lisäksi vahvasti osallistuminen suorittavaan työhön.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sekä haastavaa että vastuullista, mutta samalla myös erittäin antoisaa ja mielenkiintoista työtä Ruuhikosken golfkentän uniikissa työympäristössä. Työsuhde on kokoaikainen, määräaikainen mutta työtehtävät saattavat jatkua myös sesongin jälkeen mahdollisten palveluiden laajentumisen kautta. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan huhtikuun 2021 aikana.Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi mukainen.

Kiinnostuitko?

Mikäli Sinä tunnet olevasi etsimämme, reipas ja ammattitaitoinen organisoija, haluamme kuulla sinusta heti