(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, Ruokalayhtymä Koja Oy
Ruokalayhtymä Koja Oy & Koja-Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018
Koja-Yhtiöt on perheomisteinen yritysryhmä ja haemme heidän Tampereen henkilöstöruokalaansa rautaisen ruuanlaittotaidon osaavaa ravintolapäällikköä. Ravintola pyörii kahden henkilön voimin. Nyt etsimme tiiviiseen kahden hengen tiimiin toista jäsentä.

Ravintolapäällikön työnkuva on monipuolinen. Tehtävät koostuvat niin ruuan valmistuksesta, leipomisesta, tilausten tekemisestä, kokouskahvitusten järjestämisestä, ruokalistasuunnittelusta kuin asiakaspalvelusta. Ravintolassa tarjoillaan laadukasta, tuoreista raaka-aineista valmistettua kotiruokaa.

Ruuanlaittotaito on etsimämme henkilön tärkeimpiä ominaisuuksia. Maistuvaa ruokaa on osattava valmistaa myös ilman reseptiikkaa. On kyettävä toimimaan paineen alaisuudessa, sillä ravintolaan saattaa tulla tilauksia nopeallakin aikataululla. Ravintolan taloudellinen näkökulma on otettava työssä huomioon ja työhön sisältyy esim. laskujen tarkistusta.

Tehtävään valittu henkilö työllistyy Ruokalayhtymä Koja Oy & Koja-Yhtiöt Oy:lle toistaiseksi voimassaolevaan, kokoaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa viimeistään 24.9.2018. Työaika pääsääntöisesti arkisin 7.00-14.30. Ravintolaan on hyvät kulkuyhteydet bussilla ja autolle on tarjolla parkkipaikka. Etäisyys Tampereen keskustasta noin neljä kilometriä.


Edellytämme sinulta

tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta esimiestehtävistä
intohimoista asennetta maukkaan ruoan tekemiseen sekä taloudellissa ajattelutapaa
hyviä organisointi- ja yhteistyötaitoja
intoa ja valmiuksia kehittää sekä kehittyä
sujuvaa suomen kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän
mahdollisuuden olla mukana kehittämässä ravintolan toimintaa
tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus huolellisesti oheisen linkin kautta ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi.

Käy lisäksi tutustumassa Huikeeseen Facebook-sivuumme ja lue lisää avoimista työpaikoista.


Lisätietoja

Maija Leinonen
Rekrytointikonsultti, Tampere
StaffPoint Oy || Hämeenkatu 20, 4. krs || 33200 TAMPERE
040 1662 310
maija.leinonen@staffpoint.fi | www.staffpoint.fi