(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, Riihikelo, Muurame
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Etsimme asiakkaallemme ravintolapäällikköä Muuramessa sijaitsevaan ravintola Riihikeloon.

Riihikeli on monipuolisuudellaan yllättävä paikka, joka vuodenaikojen mukaisesti muuttaa liiketoimintaansa aikaan sopivaksi. Talvisin ravintola palvelee pääasiallisesti läheisen laskettelurinteen laskettelijoita ja kesäisin kesäteatterin asiakkaita. Lisäksi ravintolatilassa järjestetään monipuolisia tapahtumia sekä yksityistilaisuuksia.

Haemmekin henkilöä, jolla on vahva ravintola-alan esihenkilökokemus, halua kehittää toimintaa eteenpäin ja joka ymmärtää liikentoiminnan peruslukuja. Toivomme, että hakija on kiinnostunut yrittäjälähtöisesti toiminnasta ja haluaa osallistua myös ravintolan sosiaalisen median markkinointiin sekä tapahtumamyyntiin.

Palkkaamme henkilön kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Palkka määräytyy kokemusvuosien sekä osoitetun osaamisen perusteella, ollessaan kuitenkin vähintään MaRa:n TES:n mukainen.

Sopivia kanditaatteja alamme haastattelemaan samantien, joten laitathan hakemuksesti piakkoin. Työn aloitus sijoittuu helmikuun alkuun sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa ravintolan tämänhetkisestä toiminnasta pääset katsomaan ravintolan kotisivuilta

https://www.ravintolariihikelo.fi/

Työtä voit hakea kätevästi tämän linkin kautta:

http://smile2.likeit.fi/apply/178896343

Lisätietoja työstä antaa:

Merja Ruuska

merja.ruuska@eezy.fi

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Lisätietoja: www.eezy.fi