(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, RAX Buffet, Pääkaupunkiseutu
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Oletko energinen ja kunnianhimoinen tehopakkaus, joka etsii uusia haasteita urallaan? Näetkö asetetut tavoitteet positiivisina haasteina, joiden eteen saat koko tiimisi paiskimaan töitä hyvässä hengessä? Olisitko sinä juuri oikea henkilö johtamaan kokonaista ravintolaa ja sen tiimiä? Mikäli vastasit kyllä, kyllä ja kyllä, olet etsimämme henkilö! Haemme pääkaupunkiseudun ravintoloihimme

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Vastuualueesi
Huolehdit tulosvastuullisesti yksikön toiminnasta kokonaisuudessaan. Tähän kuuluu mm. rahaliikenteestä, raportoinnista ja varastonhallinnasta vastaaminen sekä annettujen tulos-, tehokkuus- ja laatutavoitteiden saavuttaminen. Esimiestehtävien lisäksi osallistut aktiivisesti suorittavaan työhön, johon kuuluu mm. asiakaspalvelu sekä keittiötyöt. Pääasiallinen toimipisteesi on Helsingin Aleksanterinkadulla, jonka lisäksi pääset työskentelemään laajalti myös muissa pääkaupunkiseudun ravintoloissamme. Syksyn tullen tulet saamaan täysin oman yksikön vastuullesi. Tehtävässäsi sinua tukee aluepäällikkö sekä ravintoloiden osaava henkilökunta.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on aurinkoinen ja joustava asenne työntekoon ja asiakaspalveluhenkisyys on verissäsi. Olet yrittäjähenkinen ja tehokas tiimipelaaja, jolta löytyy motivaatiota ja visiota työympäristönsä kehittämiseen. Sinulla on taito sovittaa laatu ja toiminnan tehokkuus yhteen ja tartut herkästi tuumasta toimeen.
Esimiehenä olet kannustava sekä esimerkillä johtava. Ymmärrät menestyksen muodostustuvan asiakkaan odotusten ylittämisestä sekä reippaan henkilökuntasi motivoimisesta. Ravintolapäällikön tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää jo kokemusta esimiehenä toimimisesta ja ymmärrystä sekä kokemusta luonnollisesti asiakaspalvelu- tai ravintola-alalta. Lisäksi katsomme kaupallisen- tai ravintola-alan koulutuksen ehdottomasti eduksesi.

Tarjoamme sinulle

Meillä on sinulle tarjolla haastava ja vastuullinen rooli Suomen suurimpiin kuuluvan ravintola-alan toimijan palveluksessa. Me Restelillä tunnistamme lahjakkuudet, pidämme huolta työntekijöistämme ja pystymme tarjoamaan laajan kattauksen houkuttelevia urapolkuja. Bonuksena tulevat suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut. Ravintolapäällikön työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi mukainen.

Kiinnostuitko?
Mikäli työ kuulostaa juuri sinun jutultasi, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveen kera 28.5. mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Mikäli kirjoittaminen ei ole sinun juttusi, voit lähettää meille myös video CV:n! Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lue lisää RAX:ista työpaikkana http://www.rax.fi/toihin-raxiin ja kurkkaa RAX:issa työskentelevien vlogit!
Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Ulla Heininen numerossa 040 7240879.