(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, RAX Buffet Ideapark, Lempäälä
Restel

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.3.2018
Oletko energinen ja kunnianhimoinen tehopakkaus, joka etsii uusia haasteita urallaan? Näetkö asetetut tavoitteet positiivisina haasteina, joiden eteen saat koko tiimisi paiskimaan töitä hyvässä hengessä? Onko sinulla näyttöä tulosvastuullisesta johtamisesta? Mikäli vastasit kyllä, kyllä ja kyllä, sinusta löytyy juuri sopivaa Rax Factor -asennetta! Haemme Rax Buffet Ideaparkiin, Lempäälään

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Vastuualueesi

Ravintolapäällikön tehtävät koostuvat monipuolisesti asiakaspalvelusta ja suorittavasta työstä, henkilöstöjohtamisesta sekä hallinnollisten asioiden hoitamisesta. Olet vastuussa rahaliikenteestä, raportoinnista ja varastonhallinnasta. Huolehdit asiakastyytyväisyydestä, tuloksesta, palvelun laadusta ja sen jatkuvasta kehittämisestä sekä koko yksikön henkilöstöstä. Johdat henkilökuntaa omalla tarmokkaalla esimerkilläsi. Varmistat, että henkilökunta voi hyvin, viihtyy työssään ja saa ansaittua palautetta tekemästään työstä. Hyvän työpanoksesi ansiosta asetetut tulos-, tehokkuus-, palvelu-, standardi- ja laatutavoitteet toteutuvat.

Rinnallasi sinulla toimii ja työssäsi tukee aluepäällikkö sekä ravintolasi osaava henkilökunta.

Menestyksen avaimet

Ravintolapäällikön tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta esimiehenä toimimisesta ja ymmärrystä sekä kokemusta ravintola-alalta, erityisesti arvostamme keittiöosaamista. Lisäksi katsomme kaupallisen- tai ravintola-alan koulutuksen ehdottomasti eduksesi. Olet omiasi tehtävään, mikäli sinulta löytyy näyttöä tulosvastuullisesta johtamisesta ja asiakaspalveluhenkisyys on verissäsi.

Olet yrittäjähenkinen ja tehokas tiimipelaaja, jolta löytyy motivaatiota ja visiota työympäristönsä kehittämiseen. Sinulla on taito sovittaa laatu ja toiminnan tehokkuus yhteen ja tartut herkästi tuumasta toimeen. Esimiehenä olet kannustava sekä esimerkillä johtava. Ymmärrät menestyksen muodostustuvan asiakkaan odotusten ylittämisestä sekä reippaan henkilökuntasi motivoimisesta.

Tarjoamme sinulle

Meillä on sinulle tarjolla haastava ja vastuullinen rooli Suomen merkittävän ravintola-alan toimijan palveluksessa. Me Restelillä tunnistamme lahjakkuudet, pidämme huolta työntekijöistämme ja pystymme tarjoamaan laajan kattauksen houkuttelevia urapolkuja. Bonuksena tulevat suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut. Ravintolapäällikön työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävän palkkaus on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi mukainen.

Kiinnostuitko?

Mikäli työ kuulostaa juuri sinun jutultasi, älä epäröi, vaan lähetä meille hakemuksesi heti, mutta kuitenkin 18.4. mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteesta www.restel.fi/tyopaikat. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää RAX:ista työpaikkana http://www.rax.fi/toihin-raxiin ja kurkkaa RAX:issa työskentelevien vlogit!

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jenni Mattsson maanantaisin ja tiistaisin klo 9-11 puhelinnumerosta 040 583 5957 tai sähköpostitse jenni.mattsson@restel.fi