(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, Ravintola Talonpöytä Kuusamo-Oulanka
Ravintola Talonpöytä

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019
Kuusamon Talonpöytä Oy/Ravintola Talonpöytä on monipuolinen lähialueen ruokaan, hyvään makuun ja tuoreuteen panostava voimakkaasti kasvava lounas- ja pitopalveluyritys Kuusamossa.
Yritys toimittaa päivittäin ruokaa myös koteihin, mökkeihin ja työpaikoille.

Etsimmekin asiakkaallemme Ravintola Talonpöytään ammattitaitoista, oma-aloitteista ja itsenäistä ravintolapäällikköä iloiseen ja energiseen työyhteisöön.
Pääasiallinen toimipiste sijaitsee Oulangalla, mutta työskentelet myös Kuusamo - Ruka alueella.

Hakijalta edellytämme valmiuksia itsenäiseen työhön, ahkeruutta, positiivista palveluasennetta, yhteistyökykyä sekä joustavuutta. Sinulla on kokemusta keittiötyöstä, olet innovatiivinen ja haluat ylläpitää ja kehittää Talonpöydän lähiruokakulttuuria. Tunnet alan ruokatrendejä, keittiön toimintakulttuuria kokonaisuutena. Haluat yhdessä yrittäjien sekä muun työyhteisön kanssa kehittää toimintaa kokonaisvaltaisesti ja tuot omia näkemyksiä jokapäiväiseen työskentelyyn. Yhteistyöllä kehitämme menuja sekä muita keittiön palveluita.
Ravintolapäällikön työtehtävän lisäksi asiakaspalvelu ja tarjoilutyö kuuluu olennaisena osana työnkuvaan.

Ajokortti ja englannin kielen taito välttämätön.

Tee työhakemus mahdollisimman huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa Marjo Nordberg-Leinonen, 040 5776587, marjo.nordberg-leinonen@go-on.fi .