(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, Ravintola Taiga
Lapland Hotels Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Rakastatko ravintolamaailmaa ja esimiestyöskentelyä tapahtumarikkaassa hiihtokeskusympäristössä? Taiga Ylläsjärvellä etsii juuri sinua! Tule mukaan uuden Lapland Hotels -ravintolan avaukseen ja kehittämään sen toimintaa.

Ravintola Taiga avataan ruskalle 2019 Lapland Hotels -konsernin ravintolana ja etsimme ravintolapäällikköä.

Olet innostava esimies, jolla on hyppysissään taito motivoida alaisensa loistosuorituksiin. Sinulla on kokemuksen lisäksi aitoa näkemystä ravintolatoiminnan kehittämisestä ja tuot visiosi myös käytäntöön. Pidät ripeästä työskentelytahdista, mutta samalla kykenet pitämään yllä loistavaa asiakaspalvelun laatua yhdessä tiimisi kanssa. Huolehdit että esimerkiksi tilaukset, inventaariot, työvuorosuunnittelu, tilitykset ja omavalvonta tulevat hoidetuiksi asianmukaisesti ja ajallaan.

Toivomme

  • että olet toiminut vähintään vuoropäällikön tehtävissä, tässä voi olla sinulle se seuraava askel urallasi
  • sinulla olevan jonkin verran myös keittiöpuolen kokemusta
  • sinulla on aito halu olla mukana ravintolan päivittäisessä toiminnassa
  • sinun kommunikoivan sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Työt alkaisivat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kyseessä on kokoaikainen työ. Jos sinä ja Ravintola Taiga koette olevanne määräaikaisen sopimuksen päättyessä lähes erottamattomia, voidaan sopimusta jatkaa toistaiseksi voimassa olevalla työsuhteella.

Ravintolapäällikölle tulee käyttöön myös kattavat Lapland Hotels -ketjun henkilöstöedut.

Tarvittaessa myös majoitus on järjestettynä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Lapin senior konsultti Susanna Pohjanen p. 050 526 5446 tai palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, p.050-4131220, etunimi.sukunimi@barona.fi

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Hakemukset palkkatoivomuksineen viimeistään 17.09.2019 mennessä oheisen hakulinkin kautta. Hae saman tien, sillä paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä!