(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö, OperaGrill & Bar ja Muikkuterassi, Savonlinna
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Haemme OperaGrill & Bariin ja Muikkuterassille ravintolapäällikköä.

Ravintolapäällikkönä vastaat molempien ravintoloiden toiminnasta ja johdat tiimiäsi valmentavalla otteella. Tunnet luontaista paloa asiakaspalvelua kohtaan, olet oma-aloitteinen ja omaat kyvyn ohjata ja innostaa tiimiä. Olennainen osa työtehtävää on omalla esimerkillä johtaminen arjen tarjoilutehtävissä, työvuorosuunnittelu, varastonhallinta, tunnuslukujen omaksuminen ja henkilöstöjohtaminen. Päällikkönä voit olla nouseva kyky tai jo menestystä niittänyt, mutta tärkeintä meille on löytää oikealla asenteella varustettu henkilö, joka nauttii vastuun ottamisesta sekä antamisesta.

Työsuhde alkaa huhtikuun alussa ja kestää sopimuksen mukaan syyskuulle.

***
Savonlinnan maankuulu Muikkuterassi on kesäaikaan ehdottomasti kokemisen arvoinen. Upeiden maisemien lisäksi paikka tarjoaa ainutlaatuisia ruoka-annoksia. Terassin muikkumestari pistää parastaan ja valmistaa voissa rapeaksi paistettuja muikkuja. Annos tarjoillaan lankulla sitruunan, raikkaan salaatin ja maukkaan uuniperunan kanssa.

Terassin salaatit vievät kielen mennessään ja yksi ehdottomista herkuista on suosittu Terassileipä. Lasitetulla terassilla tarkenee myös kolean sään aikaan ja silmiä hivelevä auringonlasku järvimaisemassa on ikimuistoinen hetki.

OperaGrill & Bar on kelluva terassiravintola, jossa ruoka valmistetaan avokeittiössä puuhiiligrillissä. Puolet ravintolasta on lasitettu, joten myös huonommalla kelillä ruokailu upeissa maisemissa onnistuu.


Edellytämme sinulta

aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä
myyntihenkisyyttä sekä omistajalähtöistä ajattelua
hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä ohjata ja innostaa tiimiä


Tarjoamme sinulle

näköalapaikan Osuuskauppa Suur-Savon majoitus- ja ravintolatoimialalle
mahdollisuuden kehittyä ja luoda uraa yhdessä Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista
S-ryhmän mittavat henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Täytä hakemus palkkatoiveineen ja suosittelijoineen osoitteessa www.staffpoint.fi. Valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Osuuskauppa Suur-Savon kirjoille. Työsuhde alkaa huhtikuun alussa ja kestää sopimuksen mukaan syyskuun puoliväliin saakka.


Lisätietoja

Kaisu Hänninen
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint || Patteristonkatu 2 || 50100 MIKKELI
043 8271101 || vaihde 020 7206389
kaisu.hanninen@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi