(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö O'LEARYS BAKERS Helsinki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Tom Brady, J.D. Martinez, Tuukka Rask, Larry Bird...

Haluatko liittyä joukkoon?

Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Helsingin keskustan Boston-tyylisen sporttiravintolan joukkueeseen haetaan nyt uutta kapteenia, joka ottaa sekä fanit että joukkueen kaikki pelaajat huomioon. Ymmärräthän että tämä on bisnestä, joten pidät myös menestyksestä huolta.

O’Learys Bakersin rennossa ja sporttisessa ilmapiirissä on saman katon alla tarjolla ainutkertaisia urheiluelämyksiä, maukasta jenkkivaikutteista ruokaa ja juomaa sekä viikonloppuisin vauhdikkaat bileet klo 04 asti. O’Learys Bakersissa olet näköalapaikalla Mannerheimintien ja Kalevankadun ravintolapyhätössä.

Vastuualueesi

Ravintolapäällikkönä vastaat yksikön tuloksesta, toimintamallin mukaisesta palvelusta sekä myynnistä ja ihmisistä. Huolehdit siis koko paketista: asiakaskokemuksen laadusta, brändin mukaisesta toiminnasta ja sen kannattavuudesta sekä henkilöstösi viihtyvyydestä. Työtehtäviin kuuluu esimiestöiden lisäksi osallistuminen suorittavaan työhön.

Teet päivittäin yhteistyötä O´Learys-ketjun johdon kanssa. Olet mukana kehittämässä koko Bakersin -kulman ravintolamaailmaa, johon kuuluu O´Learys, Bakers Night, Taco Bell ja Burger King. Päivittäisessä työssäsi ja perehtymisessäsi on tukena Bakersin -kulman Ravintolatoimenpäällikkö.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on kunnianhimoinen ja joustava asenne työntekoon etkä murru paineen alla. Olet yrittäjähenkinen ja idearikas. Ymmärrät menestyksen muodostustuvan asiakkaan odotusten ylittämisestä sekä reippaan henkilökuntasi motivoimisesta. Olet tiimihenkinen, sinulla on hyvä laatusilmä ja osaat reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että sinulla on jo aiempaa kokemusta ravintolan esimiestehtävistä. Ymmärrät mitä tarkoittaa tulosvastuu ja kuinka toimintaa voidaan kehittää myös tunnuslukujen avulla. Toimenkuva edellyttää suomen lisäksi myös englannin kielen taitamista.

Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kapteenina pysyt viileänä tilanteessa kuin tilanteessa. Olet aktiivinen sosiaalisen median sisällön tuottaja ja luot uusia keinoja kontaktoida asiakkaita.

Tarjoamme sinulle

Tarjolla on kokoaikainen, kuukausipalkkainen työ, jonka palkkaus on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi mukainen. Jos kausi on onnistunut ja menestys sen mukainen, tulospalkkiojärjestelmämme takaa ansaitsemasi bonukset. Tarjolla on haastava ja vastuullinen rooli merkittävän ravintola-alan toimijan palveluksessa. Restelillä tunnistaan lahjakkuudet, ja he pitävät huolta työntekijöistään ja tarjolla on laaja kattaus houkuttelevia urapolkuja. Bonuksena tulevat myös suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut sekä O’Learys ketjun kansainvälinen yhteistyö.

Kiinnostuitko?

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Opteam ja työllistyt Restel Ravintolat Oyn kirjoille.

Mikäli palat halusta johtaa joukkuettamme, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi viimeistään 24.1.2019. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ravintolatoimenpäällikkö Jani Immonen p. 0400 191247

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel