(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Naantalin Kylpylään
Sunborn Saga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Sunborn Saga on kansainvälinen perheyritys, jonka liiketoimintayksiköitä ovat mm. Naantalin Kylpylä ja Ruissalon Kylpylä. Yritys on osa Sunborn-konsernia. Toimintaamme sisältyy hotelli-, ravintola- ja terveyspalvelujen tuottamista sekä maahantuontia ja jälleenmyyntiä.

Haemme nyt Naantalin Kylpylään

RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ nykyisen ravintolapäällikkömme siirtyessä uusiin tehtäviin yhtiön sisällä.

Etsimme ammattitaitoiseen tiimiin ammattitaitoista, idearikasta ja työstään innostuvaa esimiestä uudistuvien ravintolakonseptien suunnitteluun ja toteutukseen. 

Ravintolapäällikkö vastaa Naantalin Kylpylän ravintoloiden salitoimintojen ja asiakaspalvelun päivittäisestä toiminnasta ja laadusta.  

Suurin osa työstä on omalla esimerkillä johtamista arjen tehtävissä. Vastaat henkilöstösuunnittelusta ja rekrytoinneista. Lisäksi työvuorojen suunnittelu, varastonhallinta, tilaustoiminta sekä tunnuslukujen omaksuminen ovat olennainen osa esimiehen tehtävää. Tehtävässäsi raportoit ravintolatoimen päällikölle.  Olet innovatiivinen ja haluat kehittää yhdessä tiimimme kanssa ravintolakonseptejamme. Saat tueksesi asiantuntevan tiimin ja koko organisaation tuen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • vankkaa työkokemusta ravintola-alan esimiestehtävistä 
  • tehtäväkenttään soveltuvaa koulutusta
  • vahvaa kokemusta vuorovaikutteisesta ja motivoivasta esimiestyöstä
  • asiakaslähtöistä toimintatapaa
  • tuloshakuisuutta
  • sujuvaa englanninkielentaitoa, ruotsinkielentaito on etu

Käytäthän myös sujuvasti horeca-alan järjestelmiä MaraPlania ja Micros-kassaa.

Parhaiten pärjäät tehtävässä, kun työskentelytapasi on vastuullinen, oma-aloitteinen ja aikaansaava.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän uudistuvassa Naantalin Kylpylässä mielenkiintoisten ravintolakonseptien parissa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin viimeistään 7.1.2019.