(Poistunut julkaisusta)

Ravintolapäällikkö Lahden Naughty BRGR
Naughty BRGR Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

HELLOU LAHDEN RAVINTOLA-ALAN TUHMIMMAT TYYPIT!

Hetkinen, onko kulunutta kirjoittaa tähän työpaikkailmoitukseen, että nyt etsitään vähän tuhmia tyyppejä?! Kyseessä on työ Naughty BRGRissa ja onhan se nyt hauskaa olla kivasti tuhma.

Etsimme kivasti tuhmia tyyppejä uuden Naughty BRGRin avaukseen LAHTEEN.
Millä me nyt houkuttelemme sitten niitä ammattilaisia, Lahden kovimpia tyyppejä? Ei ole edes vaikeaa! Naughtyn ARVOT ovat timanttiset ja mikä parasta, ne tosiaan toteutuvat siellä töissä. Ei muuten mikään itsestäänselvyys tämän päivän työelämässä.

Naughtylla arki ei ole tylsää, vaikeatkin asiat otetaan puheeksi, jengin motivaatiota vaalitaan, omasta työstä ollaan ylpeitä ja persoona on täysillä pelissä. Tästä kaikesta muodostuu se tunne että, töihin on oikeasti kiva tulla. Ja tämä jos mikä painaa siinä elämän vaakakupissa.

Ravintola-ala on tällä hetkellä todellisessa murroksessa ja nyt on mielenkiintoinen aika johtaa. Tällä hetkellä luovuudella, innovaatioilla ja oikeasti ihmisläheisellä tekemisellä on väliä. Ja toisaalta taas on PAKKO ymmärtää kunnolla kannattavuuden päälle. Tähän paikkaan voisi nyt hakea tosi erilaisillakin taustoilla, kunhan on esimieskokemusta ja valmis johtamaan esimerkillä niin, että kaikilla on hyvä olla ja kassa kilisee!

Naughtyn dynaaminen johtoryhmä varmistaa, että tekemisen meininki säilyy eikä tarvittavia päätöksiä pyöritellä byrokratian rattaissa, mutta sinun pitää persoonallasi ja esimerkilläsi saada homma oikeasti toimimaan! Ravintolapäällikkö rekrytoidaan henksusta ensimmäisenä ja hän tulee vaikuttamaan muun porukan rekrytointiin. Pääset siis keräämään ympärillesi unelmatiimiä.

Toivomme sinulta

Kokonaisvaltaista ymmärrystä ravintolan tuloksellisesta johtamisesta

Ratkaisukeskeistä ja positiivista asennetta ilman tarvetta ylimääräiselle jaarittelulle

Toimeenpanokykyä sekä tahtoa viedä asiat huolellisesti loppuun

Ravintola-alalta esimiestehtävistä työkokemusta yli 5-vuotta

Työ on vahvasti suorittavaa omalla esimerkillä johtamista salissa

Hygienia- ja annniskelupassia

Voit tutustua Naughty BRGRin menoon vielä tarkemmin Instagramissa. Tsekkaa #naughtycult ja kurkista miltä työyhteisö oikein näyttää! Naughtyssä saat kattavan työterveyshuollon ja hyvät henkilökuntaedut. Uusi ravintola avataan huhtikuussa keskeiselle paikalle Lahteen. Tästä tulee hyvä, uskokaa meitä.

Älä myöskään stressaa hakemuksesta, kerro itsestäsi ja aikaisemmasta kokemuksestasi! Jatkoon valituille hakijoille lähetetään videokysymyksiä, vastaa rohkeasti videokyssäreihin, tutustutaan pian lisää!